Afgelopen 1,5 maand heb ik gewerkt aan een mooi project voor Flexibility Zuid-Limburg. Ter ere van het 5-jarig bestaan wilde, Paul Bergs Franchise Directeur, graag iets extra’s doen voor zijn klanten. Omdat zij hem geholpen hebben met een duwtje in de goede richting.

Goody bag, artwork en foto’s

Paul wilde zijn klanten iets extra’s geven. Na een brainstormsessie waren we eruit wat het ging worden, een goody bag met leuke verrassingen en gadgets. Wat heb ik voor mijn rekening genomen? Het verzorgen van een aantal artworks en gadgets, een teamfotosessie en de coördinatie van het project. Ook wilde hij een videoboodschap maken voor klanten. In samenwerking met een marketingbureau is het filmpje opgenomen, en zoals Paul is, was dit ook echt een feestje geworden.

E-mailmarketing
Ook de nieuwsbrieven hebben een metamorfose gekregen. De nieuwe huisstijl was nog niet toegepast in de nieuwsbrieven. Dus ben ik hiermee aan de slag gegaan om de nieuwsbrieven een nieuwe en frisse look te geven, geheel á la Flexibility Zuid-Limburg. Waar zo nu en dan natuurlijk ook de nieuwe teamfoto’s in verwerkt worden.

Bedankt Paul Bergs voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!

Kijk voor meer foto’s van het project op www.coumansfotografie.com/bedrijfsfotografie.