bedrijfsEvenementenfotgrafie

Heb jij al een fotograaf voor jouw bedrijfsevenement? Bij een bedrijfsevenement mag de fotografie niet vergeten worden. Professionele fotografie van jouw bedrijfsevent is net zo’n belangrijke factor voor de zichtbaarheid voor jouw bedrijf als je website. Of het nu gaat om een jaarlijks feest, een jubileum, personeelsfeest, opening, product-launch, presentatie of congres. De waarde van goede foto’s tijdens een bedrijfsevenement doet veel voor het bedrijf.

Als organisator van een bedrijfsevenement zit je bovenop op de details en je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik neem jou werk uit handen en zorg ervoor dat jij met de foto’s nog even kunt nagenieten van een geslaagd event. Foto’s die precies de sfeer weergeven van hoe het was, de details, de mensen, het eten etc. ongedwongen, authentiek en puur.

Ik heb al vele evenementen mogen vastleggen. Spieken vanaf een afstandje, de sfeer proeven en de details vastleggen.  Op een event vind ik het altijd erg leuk om de mensen vast te leggen in hun eigen habitat. Vastleggen als de mensen plezier hebben als ze het niet in de gaten hebben, zo min mogelijk geposeerd.

Wat is er niet leuk aan het herbeleven van dat moment, jouw evenement, dat gevoel nog eens dunnetjes over doen… Ik laat jou nagenieten van het bedrijfsevenement, de sfeer, de details, de mensen. Of dat nu in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland is, Zuid-Nederland is mijn werk gebied.