bedrijfsfotografie

Zakelijke fotografie, Branding oftewel bedrijfsfotografie. Ik vind het tof om het verhaal van de ondernemer te horen. Tijdens de fotoshoot neem jij mij mee in jouw reis als ondernemer of als passievolle medewerker. In de zakelijke fotografie laat ik jou stralen. Ik visualiseer wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet.  

communicatie, zakelijk, branding

Branded content, persoonlijke beeldbank, eigen identiteit...

Jij als ondernemer bent trots wat je hebt opgezet. Mag je dat van de daken schreeuwen? Absoluut. Je mag ontzettend trots zijn wat je hebt neergezet. Jij hebt een idee, je wilt een bepaalde richting op en je wilt de hele wereld laten zien wat je te bieden hebt. Hiervoor heb je (branded) content nodig. En natuurlijk wil je ook dat de fotografie hierop afgestemd is. 

Om je aan de hele wereld te laten zien, ga je natuurlijk gebruik maken van Social Media, website, brochures. Een persoonlijke beeldbank, helpt enorm. Het maakt je marketing zelf doen vele malen makkelijker. Je hoeft niet steeds op Google te zoeken. Bij een specifiek project, hoef je maar te kiezen welke foto je erbij zet. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Coumans Fotografie

"Branding fotoshoot, behind the scene"

Achter de schermen vastleggen wat je doet en op welke manier je dat doet. Jouw neerzetten als de ondernemer die je bent. Jouw toegevoegde waarde als ondernemer in beeld brengen. Wat doe jij anders dan de concurrent? Waarom ben jij de perfecte match voor de klant? Ik leg jou vast wanneer jij in je element bent. Wanneer jij bezig bent met wat jij het liefste doet.

Een combinatie van Reportagefotografie, Portretfotografie en marketing. De creatie van waardevolle foto content waarin je wordt vastgelegd in je element. Bovendien denk ik met je mee hoe jij de foto’s kunt gebruiken in jouw marketing om zo meer klanten binnen te halen.

BNI MUSCAT - Parkstad

In maart 2023 heb ik mij aangesloten bij de internationale netwerkorganisatie BNI. Een van de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld. De deelnemende leden zijn ondernemers en professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen wij onder andere door zich te verbinden aan de voornaamste kernwaarde, “Geven Loont®”.

Lees meer…

Ik vind het heerlijk om ideeën vorm te geven. Om met je mee te denken, hoe gaan we dit doen. Ik help jou om meer online zichtbaar te zijn. Om jouw verhaal visueel te maken. Ik ben jouw visuele storyteller. Persoonlijke content creëren helpt enorm om de online naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Wees niet bang om je online te laten zien. Professionele foto’s zeggen zo veel meer dan je denkt. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.