VIDEO VOOR JOUW BEDRIJF...

Naast fotografie is nu ook video mogelijk bij Coumans Fotografie. Na jaren video als hobby te hebben gedaan, ga ik het nu professioneel oppakken. Mijn fotografiestijl trek ik uiteraard hierin door, ongedwongen, verslagleggend en authentiek.

Video inzetten voor jouw bedrijf...

Mensen laten zien, voelen en proeven wie je bent als bedrijf. Naast foto, zit je met video dan spot on. Jouw bedrijf zichtbaarder maken. Denk bijvoorbeeld aan een promotievideo, het filmen van een training of cursus. Maar ook een virtual tour om huizen sneller te verkopen, of instructievideo’s voor het maken van how to’s. Maar alles heeft een duidelijk doel, meer online zichtbaarheid.

Als je nu denkt, hoe moet ik dat dan op mijn website gaan invullen? Daarbij kan ik je ook helpen. Ik denk met je mee hoe je dit online het beste kunt aanbieden en dat het makkelijk werkt voor jouw klanten.

video-vacature-virtual-tour-online-lessen
Coumans Fotografie Live stream

Het opzetten van een Livestream...

Livestream is ook een mogelijkheid om online zichtbaar te zijn. Dit is ideaal voor trainingen, presentaties, evenementen, trainingen, lessen. Mensen zijn online live aanwezig en krijgen toch alle interactie mee. Daarnaast is het voordeel dat je naast het streamen ook gewoon kunt opnemen. En live kijken en een terugkijk moment, dat is toch ideaal voor lessen, presentatie, workshop, evenementen, bruiloften etc. 

Heb je een idee en je zoekt iemand met een gezonde dosis lef en humor om de online zichtbaarheid en de naamsbekendheid te creëren en/of te verbeteren? 

Neem dan contact met me op. 

Coumans Fotografie video