In samenwerking met Anoek Joosten van Stories Conceptstore in Geleen, visagiste Renate en Sessibon in Sittard, gaat Coumans Fotografie van start met een nieuw project ‘Model for one day’.

Is het jouw droom om fotomodel te worden? Vind je het leuk om voor één keer model te zijn? Ben jij een jonge meid tussen de 10 en 20 jaar? Of wil jij portfolio uitbreiden met een andere look? Boek dan nu de fotoshoot “Model for one day” (alleen op afspraak).

Met de fotoshoot ‘Model for one day’ stap jij voor één keer in het leven van een model. De fotoshoot vind plaats in de winkel van Stories Conceptstore in Geleen. Geen studio met een standaard witte achtergrond, maar een top locatie met diverse mooie settings. Of buiten in het stadscentrum voor een heel andere look.

Je hoeft je niet druk te maken over je outfit. Stories heeft een super gave dames kledingcollectie die je kunt lenen voor de fotoshoot. Bovendien krijg je styling-kleding advies zodat je op en top op de foto gaat. Wil je helemaal het WAUW effect creëren? Dan is onze visagiste Renate er voor jou, voor de make-up en het kapsel te verzorgen, om het mooiste in jou naar boven te halen.

Last but not least maak je ook nog eens kans om gescout te worden voor het modellenbureau Sessibon.

Een fotoshoot “Model for one day” cadeau doen? Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar. Deze kun je halen bij:
Stories Conceptstore, Raadhuisstraat 21 in Geleen (uitsluitend contant betalen).

Wij bieden 3 pakketten aan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@coumansfotografie.com of bel naar 06-22996978.