VIA Limburg

VIA Limburg (voorheen 1Lokaal) is hét nieuwe actuele lokale nieuwsplatform voor alle Limburgers. Wekelijks Verbindt, Informeert en Activeert VIA Limburg de lezers, gemeenten en bedrijven. De vernieuwde redactieformule is hyperlokaal en gericht op nieuws uit de buurt. Hierdoor is de attentiewaarde van de lezer hoger. Meer informatie beschikbaar op www.via-limburg.nl

 

Coumans Fotografie en VIA Limburg editie Nuth

Vanaf de maand september aanstaande ga ik samenwerken met weekkrant VIA Limburg om van editie Nuth een mooie wekelijkse editie te maken. Voor jouw als ondernemer ben ik de tussenschakel voor het weekblad. Is er een open dag, jubileum van bedrijf, ga je uitbreiden, heb je een mijlpaal bereikt, organiseer je een evenement?  Of heb je voor mij tips over onderwerpen en of zijn er andere activiteiten die grote nieuwswaarde hebben? Neem contact met me op en in overleg met de redactie kom ik langs om een foto te maken.

Vragen? Meer informatie? Neem contact met me op via info@coumansfotografie.com of bel naar 06-22996978.