LIMBURG heeft karakter. Dat zie je overal terug. In de grote steden, de pittoreske dorpjes, de Limburgse huizen. Een nieuw huis voelt eigenlijk een beetje als flirten. Het is nieuw, spannend en waarschijnlijk wordt het niets. Maar die niet waagt die niet wint.

Als je hebt doorgeklikt en dit leest wil je weer meer bezig zijn met huizen verkopen. Je zult wel denken, hoe kan ik jou nu ontzorgen? Ik kan jou werk uit handen nemen en de marketing en communicatie een niveau hoger tillen. Ik ben niet alleen een fotograaf en videograaf, maar ook marketing en communicatie professional.

Wat kan ik voor jou betekenen:

– mijn grafische kennis: ik kan mooie, moderne opgemaakte flyers in eigen huisstijl voor je maken en nette, verzorgde huizenpresentaties voor de klanten maken.

– mijn websitebeheer kennis: de website bijhouden en nieuwe huizen online zetten.

– mijn marketing en communicatie kennis; berichten op social media zetten met korte teksten en mooie foto’s. Maar ook e-mail automation.

– En natuurlijk mijn fotografie- & videokennis: mooie en realistische foto’s in combinatie met een virtual tour door het huis.

Wil jij weer je focus leggen op huizen verkopen? Neem dan contact met me op en we gaan elkaar beter leren kennen onder het genot van kopje koffie of thee.

woningfotografie in limburg makelaar

Succesverhaal:Huis binnen 1 week verkocht

Ik werd benaderd door een koppel om foto’s te maken van hun huis. Ze wilden hun droom gaan leven in Spanje. Dus het huis moest verkocht worden. Ze kenden mij via via en ze hadden zoiets van Coumans Fotografie moeten we hebben. Zo gezegd zo gedaan.

Nadat we nog even hebben bijgekletst, ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een kritisch oog voor detail. Dus voordat ik daadwerkelijk foto’s ga maken, loop ik een laatste rondje door het huis. Ik pak de camera en zet het huis er netjes op, zonder rommel, maar wel realistisch en eerlijk.

Resultaat: het huis was binnen een week verkocht via Facebook . Nu konden ze echt aan hun droom in Spanje gaan denken.