2023 en een vooruitblik naar 2024 wat het nieuwe jaar mij gaat brengen
Coumans fotografie 2023 en op naar 2024

Wat een jaar. De keuze die ik heb gemaakt in 2022 met de opzet van Coumans Support was een goede stap in mijn carrière. En de stappen die ik heb genomen waardoor ik met Coumans Fotografie verder heb kunnen groeien. 

 • Dat laatste duwtje in de rug krijgen.
 • Nieuwe concepten opzetten.
 • Risico’s durven nemen.
 • Vele nieuwe mensen leren kennen.
 • Nieuwe samenwerkingen opgezet.
 • Stappen maken.
 • Persoonlijke groei.
 • Preuvenemint
 • Knaltoberfest en Leeuw Bier Oktoberfest Sibbe
 • Uit mijn comfortzone stappen.
 • Waarom hetzelfde doen als alle anderen.
 • Marketing creatiever en breder inzetten. Zichtbaarheid vergroten.
 • Microsoft 365 inzetten om efficiënter werken.
 • Werk uit handen nemen.
 • Mijn vaardigheden en kennis inzetten om mensen te helpen.
 • Meedenken en opzetten van verschillende projecten.
 • Mensen laten stralen waar ze goed in zijn.
 • Geen virtual assistent, maar de backoffice en projectmanager.

Dan 2024, het wordt alleen maar mooier. Vanaf de 2e week van januari starten een paar nieuwe samenwerkingen.

Ik ga een psycholoog ondersteunen met haar praktijk. Haar ondersteunen, werk uit handen nemen, haar laten groeien waar ze goed in is.

Ook ga ik samenwerken met het platform PVO-Limburg. Als communicatie coördinatie voor een mooie campagne om deze te stroomlijnen en meer zichtbaarheid te geven.

Andere mooie projecten die op de planning staan…

 • het creëren van een word office rapport sjabloon, wat de klant veel tijd gaat besparen
 • een nieuwe website
 • het aanpassen van een huisstijl
 • Portretfoto’s voor websites
 • Project foto’s voor website
 • Evenementen
 • Fotografie masterclass
 • Nog meer persoonlijke groei
 • Nog meer mensen helpen met hun droom
 • En niet te vergeten… niet vergeten te genieten van het leven, goede balans tussen werk en privé en het vieren van successen, hoe klein ze ook zijn.

“DOE WAAR JE VAN HOUDT EN SUCCES ZAL VOLGEN. PASSIE IS DE BRANDSTOF VAN SUCCES.”

Delen:

Meer blogs

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel dat ik mijn klanten hierna ook beter kan helpen. Omdat ik iemand ben van de praktijk, heb ik rond gekeken wie op een praktische manier een cursus aanbied. Toen ben de pilot “Bouw je succesvolle website” tegen gekomen van Mazgon Design. Marketingconcept voor ondernemers Achter de schermen wordt hard gewerkt. Vorig jaar ben ik fotografie en marketing gaan combineren. Je verwacht niet direct dat een fotograaf ook een marketing en communicatie professional is. Na diverse brainstorm- en strategie sessies heb ik toch de knoop doorgehakt. Marketing en fotografie blijf ik combineren, maar ik zou geen goede marketing professional zijn als ik mijn marketingconcept speciaal voor ondernemers geen eigen online plekje geef. Het gaat er dus eindelijk van komen. De website begint goed vorm te krijgen, foto’s worden uitgezocht en de teksten zijn in de maak. En de naam? Die verklap ik nog niet, maar ik houd het simpel. Online zichtbaar zijn De afgelopen twee jaar heeft uitgewezen dat online zichtbaar zijn erg belangrijk is. Als klanten niet fysiek naar jou toe kunnen komen, gaan ze automatisch zoeken via Google en Social Media. Je bent dan wel online aanwezig, maar je klanten vinden jou niet op Google en Social Media? Ben jij dan wel goed online zichtbaar? Mijn visie op online zichtbaar zijn is eenvoudig, laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet, kortom jouw WHY-HOW-WHAT. Ik ben van mening dat je online goed zichtbaar bent als je aanwezig bent op Internet op een manier die bij jouw past. Maar goed online zichtbaar zijn hangt niet alleen af van alleen een website hebben of een Social Media Account hebben. Dit hangt ook samen met goede SEO op website, Google Mijn Bedrijf en Google Maps, herkenbaarheid op Social Media. Ondernemers helpen en kennis delen Ik ben van nature iemand die mensen graag helpt. Waarom? Omdat mij dat een goed gevoel geeft. “Wat je geeft, krijg je terug”. Daarom wil ik andere ondernemers ook heel graag helpen. Hoe? Door mijn kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb vergaart te delen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Plannen maken en zaadjes planten Eind 2021 heb ik plannen gemaakt en zaadjes gepland voor 2022. Door mijn plannen te delen met de zaadjes die ik gepland heb en niet bang te zijn om groot te denken, worden de plannen die klein begonnen, alsmaar groter. Werken vanuit het hart, waardoor positieve energie heen en weer vloeit en enthousiasme groeit. Je wilt dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken? Je hoeft het niet alleen te doen. Als jij je plan van aanpak klaar hebt liggen, help ik je met de uitvoering ervan. Ik weet op het juiste knopje te duwen. De online (en offline) marketing, (zelf) content maken en uiteraard de fotografie. Ik help jou om orde in chaos te scheppen en de structuur aan te brengen om online goed zichtbaar te zijn! Neem contact met mij op.