Stilte voor de storm was het zeker

Mijn laatste blog is alweer van maart ’22. En stilte voor de storm was het zeker. Wat is het druk geweest. We mochten weer en dat hebben we geweten. Afgelopen maanden was het: fotograferen, afspraken, 1e marketing traject en helpende handjes bieden. In de evenementenbranche is het aanpoten door het gebrek aan goed personeel.

Afgelopen weken is het druk geweest. Eens kijken waar we beginnen.
Rondom het pinksterweekend was het druk. Als eerste stond op het programma, het vastleggen van de sponsoravond van GSV’28. Als dank je wel voor de sponsoren dat ze trouw blijven aan de vereniging.

Daarna waren de communicantjes in Nuth aan de beurt. 11 communicantjes deden de 1e heilige communie. Het was te merken dat de kids het ontzettend spannend vinden. Tussendoor een klant helpen met branding foto’s en vervolgens was ik present bij finale jonge solisten 2022 van LBM. Mooi om te zien dat vele jeugd toch nog interesse heeft om een muziekinstrument te bespelen.

Als je dan klaar bent op locatie, komt het after work. Vervolgens stonden er nog gesprekken gepland met bruidsparen en is de eerste stap naar de nieuwe fotografie website ook gezet.

Om een stap verder te komen moet je soms keuzes maken en je grenzen verleggen. Vooruit kijkend naar juli, ga ik met een goed gevoel de maand in. Er staat een hele toffe cursus op het programma om mijn creatieve vaardigheden verder te verdiepen.

Daarnaast heb ik de keuze gemaakt dat ik dit ik jaar voor de laatste keer de communicantjes heb gefotografeerd. Ik wil geheel de focus leggen op branding en contentcreatie voor ondernemers, bedrijven en professionals en natuurlijk (bedrijfs)evenementen. Maar zo nu en dan een bruiloft en/of een andere fotoshoot ertussendoor blijft natuurlijk leuk, maar is niet de hoofdmoot.

Nog even geduld en dan kunnen we gaan knallen
Ik zit ook midden in een marketingtraject met een onderneemster. Zo ontzettend gaaf. De basis is zo goed als klaar en dan kunnen we op korte termijn al aan de content beginnen.

Evenementen
In de evenementen branche is het nu topdrukte. Ik ga graag naar een evenement, maar als de organisatie vraagt of je wilt helpen een paar uurtjes dan doe ik dat graag voor hun. En ja dat is aanpoten, ik steek de handen graag uit de mouwen.

Zoals vele van jullie weten werk ik ook bij het Sevagram Verwenzorg. Na twee jaar was het Sevagram Verwenzorg Benefiet weer terug. Aan de achterkant komt hier veel werk bij kijken. Administratie, veel regelen, communicatie, helpende handjes en genieten op de avond zelf. 

evenementen
Marketing in de praktijk


Zoek jij nog een fotograaf voor jouw bedrijfsevenement? Of ben je op zoek naar nieuwe foto’s voor jouw website en social media? Heb je een leuk foto idee voor jouw bedrijf dat je wilt uitwerken? Neem dan contact met mij op. Puur, Authentiek, Ongedwongen en spontaan. Dat mag je van mij verwachten. Ik help jou om je verhaal te vertellen met beelden!

Delen:

Meer blogs

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel dat ik mijn klanten hierna ook beter kan helpen. Omdat ik iemand ben van de praktijk, heb ik rond gekeken wie op een praktische manier een cursus aanbied. Toen ben de pilot “Bouw je succesvolle website” tegen gekomen van Mazgon Design. Marketingconcept voor ondernemers Achter de schermen wordt hard gewerkt. Vorig jaar ben ik fotografie en marketing gaan combineren. Je verwacht niet direct dat een fotograaf ook een marketing en communicatie professional is. Na diverse brainstorm- en strategie sessies heb ik toch de knoop doorgehakt. Marketing en fotografie blijf ik combineren, maar ik zou geen goede marketing professional zijn als ik mijn marketingconcept speciaal voor ondernemers geen eigen online plekje geef. Het gaat er dus eindelijk van komen. De website begint goed vorm te krijgen, foto’s worden uitgezocht en de teksten zijn in de maak. En de naam? Die verklap ik nog niet, maar ik houd het simpel. Online zichtbaar zijn De afgelopen twee jaar heeft uitgewezen dat online zichtbaar zijn erg belangrijk is. Als klanten niet fysiek naar jou toe kunnen komen, gaan ze automatisch zoeken via Google en Social Media. Je bent dan wel online aanwezig, maar je klanten vinden jou niet op Google en Social Media? Ben jij dan wel goed online zichtbaar? Mijn visie op online zichtbaar zijn is eenvoudig, laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet, kortom jouw WHY-HOW-WHAT. Ik ben van mening dat je online goed zichtbaar bent als je aanwezig bent op Internet op een manier die bij jouw past. Maar goed online zichtbaar zijn hangt niet alleen af van alleen een website hebben of een Social Media Account hebben. Dit hangt ook samen met goede SEO op website, Google Mijn Bedrijf en Google Maps, herkenbaarheid op Social Media. Ondernemers helpen en kennis delen Ik ben van nature iemand die mensen graag helpt. Waarom? Omdat mij dat een goed gevoel geeft. “Wat je geeft, krijg je terug”. Daarom wil ik andere ondernemers ook heel graag helpen. Hoe? Door mijn kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb vergaart te delen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Plannen maken en zaadjes planten Eind 2021 heb ik plannen gemaakt en zaadjes gepland voor 2022. Door mijn plannen te delen met de zaadjes die ik gepland heb en niet bang te zijn om groot te denken, worden de plannen die klein begonnen, alsmaar groter. Werken vanuit het hart, waardoor positieve energie heen en weer vloeit en enthousiasme groeit. Je wilt dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken? Je hoeft het niet alleen te doen. Als jij je plan van aanpak klaar hebt liggen, help ik je met de uitvoering ervan. Ik weet op het juiste knopje te duwen. De online (en offline) marketing, (zelf) content maken en uiteraard de fotografie. Ik help jou om orde in chaos te scheppen en de structuur aan te brengen om online goed zichtbaar te zijn! Neem contact met mij op.