Stilte voor de storm was het zeker

Mijn laatste blog is alweer van maart ’22. En stilte voor de storm was het zeker. Wat is het druk geweest. We mochten weer en dat hebben we geweten. Afgelopen maanden was het: fotograferen, afspraken, 1e marketing traject en helpende handjes bieden. In de evenementenbranche is het aanpoten door het gebrek aan goed personeel.

Afgelopen weken is het druk geweest. Eens kijken waar we beginnen.
Rondom het pinksterweekend was het druk. Als eerste stond op het programma, het vastleggen van de sponsoravond van GSV’28. Als dank je wel voor de sponsoren dat ze trouw blijven aan de vereniging.

Daarna waren de communicantjes in Nuth aan de beurt. 11 communicantjes deden de 1e heilige communie. Het was te merken dat de kids het ontzettend spannend vinden. Tussendoor een klant helpen met branding foto’s en vervolgens was ik present bij finale jonge solisten 2022 van LBM. Mooi om te zien dat vele jeugd toch nog interesse heeft om een muziekinstrument te bespelen.

Als je dan klaar bent op locatie, komt het after work. Vervolgens stonden er nog gesprekken gepland met bruidsparen en is de eerste stap naar de nieuwe fotografie website ook gezet.

Om een stap verder te komen moet je soms keuzes maken en je grenzen verleggen. Vooruit kijkend naar juli, ga ik met een goed gevoel de maand in. Er staat een hele toffe cursus op het programma om mijn creatieve vaardigheden verder te verdiepen.

Daarnaast heb ik de keuze gemaakt dat ik dit ik jaar voor de laatste keer de communicantjes heb gefotografeerd. Ik wil geheel de focus leggen op branding en contentcreatie voor ondernemers, bedrijven en professionals en natuurlijk (bedrijfs)evenementen. Maar zo nu en dan een bruiloft en/of een andere fotoshoot ertussendoor blijft natuurlijk leuk, maar is niet de hoofdmoot.

Nog even geduld en dan kunnen we gaan knallen
Ik zit ook midden in een marketingtraject met een onderneemster. Zo ontzettend gaaf. De basis is zo goed als klaar en dan kunnen we op korte termijn al aan de content beginnen.

Evenementen
In de evenementen branche is het nu topdrukte. Ik ga graag naar een evenement, maar als de organisatie vraagt of je wilt helpen een paar uurtjes dan doe ik dat graag voor hun. En ja dat is aanpoten, ik steek de handen graag uit de mouwen.

Zoals vele van jullie weten werk ik ook bij het Sevagram Verwenzorg. Na twee jaar was het Sevagram Verwenzorg Benefiet weer terug. Aan de achterkant komt hier veel werk bij kijken. Administratie, veel regelen, communicatie, helpende handjes en genieten op de avond zelf. 

evenementen
Marketing in de praktijk


Zoek jij nog een fotograaf voor jouw bedrijfsevenement? Of ben je op zoek naar nieuwe foto’s voor jouw website en social media? Heb je een leuk foto idee voor jouw bedrijf dat je wilt uitwerken? Neem dan contact met mij op. Puur, Authentiek, Ongedwongen en spontaan. Dat mag je van mij verwachten. Ik help jou om je verhaal te vertellen met beelden!

Delen:

Meer blogs