7e Blog 2021… Ik ben er voor je, een belangrijk thema. Vooral in deze tijd…

branding marketing zichtbaarheidIk ben er voor jou, ook in drukke tijden. Ik heb een paar drukke weken achter de rug (en gaat eigenlijk nog wel even zo door…) Foto’s maken bij een nieuwe klant, foto’s maken bij de Palmpasen mis bij de communicantjes en alles voor Pasen klaar maken. Maar ook helpen waar je kan als een goede vriendin hulp nodig heeft. En niet vergeten ook tijd voor elkaar en voor mezelf vinden tussen de bedrijven door.

Tijd samen, gezellig samen genieten

Terwijl we bezig zijn met de laatste dingetjes voor onze klanten om alles voor de paasdagen klaar te hebben, ben ik al met mijn gedachten bij de tijd samen. De meeste van jullie weten wel dat wij graag culinair genieten en graag buiten zijn. Vuurkorf aan, Weber bbq aan, lekkere gerechten maken, een koud pilsje en een goede rode wijn. GENIETEN!!

Tijd samen, gezellig samen genieten

Terwijl we bezig zijn met de laatste dingetjes voor onze klanten om alles voor de paasdagen klaar te hebben, ben ik al met mijn gedachten bij de tijd samen. De meeste van jullie weten wel dat wij graag culinair genieten en graag buiten zijn. Vuurkorf aan, Weber bbq aan, lekkere gerechten maken, een koud pilsje en een goede rode wijn. GENIETEN!!

Zichtbaarheid- marketing fotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor mezelf, maakt niet uit in welke vorm

Vanaf het begin dat The Pasion wordt vertaalt op TV, zit ik aan de buis gekluisterd. Vorig jaar wilde ik graag met een andere goede vriendin naar Roermond, maar door Corona ging dat niet. Net zoals dit jaar. Dus zat ik ook dit jaar weer voor de buis. Voor mij even een momentje voor mezelf. Even helemaal niets, een goede rode wijn en lekker op de bank.

Elk jaar is er een centraal thema en dit jaar is dat, “ik ben er voor jou”. Een heel toepasselijk thema voor dit jaar, omdat veel mensen een zwaar jaar hebben gehad. Door bijv. het verlies van een dierbare, eenzaamheid of doordat ondernemers hun levenswerk, hun kindje langzaam zien wegglijden. Dat is ook verlies.

Het thema: ik ben er voor je, vind ik een belangrijk thema. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Als een goede vriendin het moeilijk heeft, zeg ik: ik ben er voor jou. Als familie hulp nodig heeft, zeg ik: ik ben er voor jou. Maar ook als ondernemer, zeg ik: ik ben er voor jou.

Als ondernemer zeg ik, ondernemer ik ben er voor jou…

Ik ben een ondernemer die werkt met passie en vanuit het hart. En vele ondernemers met mij. Ik ben er voor jou, om jou te helpen om zichtbaar te blijven niet alleen online met foto’s en templates, maar ook offline met visitekaartjes en een flyer. Vooral in een periode waar je niet kan ondernemen zoals je dat zou willen. 

In mijn volgende Blog heb ik weer een nieuwe weggeefactie voor ondernemers. Dus houdt Social Media in de gaten als je meer zichtbaar wilt zijn als ondernemer. 

Wil jij niet langer wachten en nu al graag online en offline meer zichtbaar zijn? Heb je daarbij een handje hulp nodig? Bel of mail mij

Zichtbaarheid- marketing fotografieZichtbaarheid- marketing fotografieZichtbaarheid- marketing fotografieZichtbaarheid- marketing fotografie

 

 

 

Delen:

Meer blogs