Woning-, Interieur- en Exterieur fotografie

LIMBURG heeft karakter. Dat zie je overal terug. In de grote steden, de pittoreske dorpjes, de Limburgse huizen. Een nieuw huis voelt eigenlijk een beetje als flirten. Het is nieuw, spannend en waarschijnlijk wordt het niets. Maar die niet waagt die niet wint. Ik maak foto’s van huizen voor particulieren en voor makelaars in Limburg en daarbuiten. 

Voor de makelaar, vastgoed beheerder in Limburg!

woningfotografie makelaar

Ben jij een makelaar of vastgoed beheerder Mooi. Ik kan jou helemaal ontzorgen. Dan kun jij weer doen waar je goed in bent. Namelijk huizen verkopen of panden verhuren. Klik hier voor meer informatie.

Woningfotografie, nieuw huis versus oud huis

Jij wilt verhuizen. In het huidige digitale tijdperk kijk je eerst online naar huizen die beschikbaar zijn. Het eerste wat je doet, je kijkt naar de foto’s van het huis. Zit er een huis tussen wat je verlieft op wordt, een eerste indruk.

Je hebt een prachtig huis gevonden en nu wil je ook eigen huis zo snel mogelijk verkopen. Je krijgt maar één kans om een goede 1e indruk te maken. Je kunt je huis zelf verkopen via Facebook of je gaat naar een makelaar die zo goed als alle kennis in huis heeft om jouw te helpen. Als je jouw huis zelf gaat verkopen via Facebook, heb je uiteraard ook eerlijke, realistische en goede foto’s nodig. 

woningfotografie

Succesverhaal: Huis binnen 1 week verkocht

woningfotografie

Ik werd benaderd door een koppel om foto’s te maken van hun huis. Ze wilden hun droom gaan leven in Spanje. Dus het huis moest verkocht worden. Ze kenden mij via via en ze hadden zoiets van Coumans Fotografie moeten we hebben. Zo gezegd, zo gedaan.

Nadat we nog even hebben bijgekletst, ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een kritisch oog voor detail. Dus voordat ik daadwerkelijk foto’s ga maken, loop ik een laatste rondje door het huis. Ik pak de camera en zet het huis er netjes op, zonder rommel, maar wel realistisch en eerlijk.

Resultaat: het huis was binnen een week verkocht via Facebook . Nu konden ze echt aan hun droom in Spanje gaan denken. 

Nu ook mogelijk voor jouw huis, een virtual tour

Naast woningfotografie kan ik nu ook een virtual tour aanbieden. Dit is een virtuele tour door het huis. Op deze manier krijgen nieuwe bewoners nog sneller een realistisch beeld krijgen van jouw huis. 

Wil jij ook mooie, eerlijke en realistische foto’s en een virtual tour van jouw huis? Neem dan contact met me op.