Nuth toont hart!-6

 

Serious Request 2015 – Nuth toont hart! 

Een initiatief in gemeente Nuth voor Serious Request 2015 is Nuth toont hart! Zoveel mogelijk verenigingen/clubs/groepen komen in actie voor Serious Request. Op 28 november '15 was de eerste grote actiedag op en rond de markt in Nuth, om geld in te zamelen voor het goede doel en jezelf laten zien als vereniging. Er waren diverse activiteiten o.a. springkussen, optredens van lokale artiesten, loterij en je kon warme chocolademelk, zelfgebakken pannenkoeken en wafels kopen.

ValeoServicefam_dag 2015_19 Familiedag 2015 Valeo Service

Elk jaar organiseert Valeo Service een familiedag voor de medewerkers. Dag in dag uit dragen de medewerkers hun steentje bij aan de groei van Valeo Service. 
Als dank voor deze inzet worden de medewerkers in het zonnetje gezet. Aan alles is gedacht voor jong en oud. Onder het genot van een hapje en een drankje maken de collega's met het gezin er een gezellige dag van.

Expositie_mutations_2015-13

Expositie Mutations IBA Parkstad

De fotosafari en expositie maken deel uit van IBA Parkstad. Een initiatief om de regio Parkstad een nieuwe impuls te geven.Voor deze foto expositie ben ik met een 30-tal fotografen op stap geweest. De foto’s zijn te zien van 6 tot en met 29 november 2015 in Kunsten Centrum Signe in Heerlen en worden op euregioDOC getoond.

STOVL_Hellebroekrit_2015_047

 

De laatste rit van STOVL zit er voor 2015 nu echt op. Het was een heerlijke herfstdag en het zonnetje was ons gegund. De auto's gaan op stalling en komen in april 2016 weer als nieuw tevoorschijn.

Klaus Dylus 60jaar_13

 

Afgelopen augustus heb ik een mooie reportage mogen maken van een van de mijlpalen in het leven 60-jaar. Elke verjaardag is er weer één. Maar bepaalde leeftijden zijn hele mooie mijlpalen om met familie en vrienden te vieren!

GSV'28Damesweekend2015-11

 

Voor de voetballende vrouwen van GSV'28 was afgelopen weekend het trainingsweekend. Een top verzorgd weekend met elk jaar een nieuwe thema, sportieve activiteit, een hapje en een drankje en veel gezelligheid. Dit jaar waren we de moordvrouwen van GSV'28 met een zelfverdedigingscursus op de zaterdag.

ODSClassic_SitechService 2015-28

 

 

Jaarlijkse organiseert ODS de ODS Classic. Een groot evenement voor wielrenliefhebbers waar diverse medewerkers van bedrijven zoals Sitech Service, Sabic, DSM, OCI Nitrogen aan meedoen. Klik op de foto voor een sfeerimpressie.

stovl_moezelrit_2015_13

 

 

 

Ook dit jaar weer brengt STOVL een bezoek aan wijnstreek de Moezel. Klik op de foto voor een sfeerimpressie.

GSV_Likkepottrip_07

 

 

Een jaarlijks evenement bij GSV'28 is de afsluiting. Dit wordt altijd groots gevierd met de zomerfeesten. Ook dit jaar weer vele deelnemers tijdens de likkepottrip. Klik op de foto voor een sfeerimpressie.

gop_geleense_oldtimer_parade_2015_31

 

 

Een terugkerend evenement is de GOP op de markt in Geleen. Dit jaar alweer de 19e editie, veel deelnemers, goed weer en veel belangstelling waardoor het weer een groot succes was! Vele mooie auto's uit het verleden stonden bij elkaar op de markt. Nog nooit hebben zoveel verschillende auto's deelgenomen.