19e Blog 2021… Terugblik 2021. Andere noemen het ook wel reflectiemoment, balans opmaken…

terugblik 2021

Terugblik 2021…

Ik kijk terug op een jaar dat voor mij stabiliteit bracht. Ik mocht starten bij Sevagram Verwenzorg, nieuwe strategie Coumans Fotografie, nieuwe opdrachten, trouwe klanten en uiteraard lieve familie en vrienden om me heen.

Familie, vrienden en de thuisbubbel

Dat laatste vind ik erg belangrijk. Vooral in een tijd waar minder mag, wordt je enigszins gedwongen om in je thuisbubbel te blijven zitten. Door het vele thuiswerken leer je ook jezelf beter kennen. Ik ben niet gemaakt om 24/7 thuis te werken. Ik ben toch echt een mensen mens. Het hele thuiswerken weekte in het begin niet bevorderend. Inmiddels heb ik daar wel een draai in gevonden. De sociale contacten moest beperkt worden, maar door creatief om te gaan met beperkingen kun je deze bubbel toch aangenaam groter maken.

Coumans Fotografie

Hoe fijn is het als je kan werken met klanten die ook werken vanuit hun hart. Trots ben ik op de verschillende klanten die ik heb mogen leren kennen. Klanten die werken vanuit hun hart en kijken naar de mogelijkheden ondanks de beperkingen en die met veel liefde hun werk doen, met vertrouwen samen de armen in elkaar slaan om verder te komen. Maar ook klanten die het ja woord geven met veel liefde. Door te vermenigvuldigen kom je verder.

Februari 2021 heb ik mijn coaching traject heb afgesloten. Heel blij dat ik de stap gezet heb. Blij om de kracht te hebben om positief te blijven. En trots op mezelf dat ik de nieuwe strategie voor Coumans Fotografie heb kunnen ontwikkelen. Daar gaan we in 2022 mee door. Nieuwe website, nieuw product(en), zaadjes planten en erg benieuwd wat 2022 gaat brengen.

Last but not least… Sevagram Verwenzorg

Met ons team hebben wij het afgelopen jaar vele mooie dingen mogen doen voor de cliënten (en medewerkers). Wij hebben ervoor gezorgd dat er meer kon dan men dacht zodat de cliënten niet eenzaam waren. Niet alleen tijdens corona, maar ook na de watersnoodramp. Vooral dat laatste was niet te bevatten voor cliënten en collega’s van de Valkenburg locaties. Alle kleine beetjes helpen om het voor de cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Samen zorgen we ervoor dat we stapje voor stapje dichterbij komen bij een normale situatie.

Iedereen ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking afgelopen jaar. Ik zie jullie allemaal heel graag weer in 2022. Benieuwd wat 2022 te bieden heeft.

Allemaal een goeie roetsj!!!

Meer online klanten?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik weet op het juiste knopje te duwen. Online en offline marketing, (zelf) content maken, zichtbaarheid, product fotografie, branding fotografie. Ik denk graag met je mee om meer online klanten voor elkaar te krijgen! Neem contact met mij op.

Delen:

Meer blogs