Iets nieuws in de lucht en langzaam terug naar normaal
iets nieuws in de lucht
marketing in de praktijk

Iets nieuws in de lucht. De website van mijn nieuw marketingconcept is eindelijk in de lucht. Afgelopen zaterdag was het zover. De presentatie en lancering van de website voor mijn nieuw marketingconcept “Marketing in de Praktijk”. Mede dankzij de academy van Mazgon Design. Dit heeft het proces een heel stuk versneld en het nieuwe concept staat sneller dan ik zelf had gedacht. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.marketingindepraktijk.com

De basis staat, nu zijn de extra’s aan de beurt. Er komt nog een weggever, een landingspagina voor de workshop “meer online klanten” en wellicht nog een webshop voor de tools die ik heb gemaakt. Allemaal om de marketing in de praktijk voor ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Carnaval 2022

Wel, niet, wel, niet, carnaval in Nuth gaat door. Op carnavalszondag is dan toch de grote optocht doorgegaan. En maandag hebben de kinderen zich kunnen uitleven tijdens de kinderoptocht en hossen springen tijdens de familie middag in ’t Trefcentrum. Avonds was het de beurt voor de volwassenen met een leuk avondvullend programma.

Het was mooi om te zien dat de echte carnavalisten hun uiterste best hebben gedaan om in een korte tijd iets leuks neer te zetten. Ook mooie om te zien waren de vele mensen die langs de weg hebben staan kijken.

Er is weer ruimte voor spontaniteit

Met de versoepelingen in het vooruitzicht wordt ons leven weer bijna het oude. Er is weer ruimte om meer spontane dingen te doen, naast de alledaagse planning. Dat heb ik toch wel gemist. En daar ben ik niet de enige.

Stilte voor de storm

Voor de evenementenfotografie is dat ook goed nieuws. Ik was ervan overtuigd dat de evenementen vroeg of laat wel weer georganiseerd konden worden. En nu is het zover. Ik heb zo’n gevoel dat het voor Coumans Fotografie stilte voor de storm is. Heb je binnenkort een (bedrijfs)feestje? Houd je van foto’s die puur en ongedwongen zijn? Neem dan contact met me op.

Ideeën uitwerken nu het nog kan

De workshops beginnen zich te manifesteren. Mensen zijn enthousiast en met en met verzamel ik de zaken bij elkaar om de workshops in de praktijk te kunnen brengen. Zolang het nog tijd technisch in de planning past, wil ik zoveel mogelijk ideeën uitwerken. Het is spannend, maar leuk spannend. De nieuwe huisstijl is klaar en de visitekaartjes zijn naar de drukker, next step is de website.

Maak jij graag zelf de content voor je bedrijf en wil je deze een stapje hoger tillen?

Wat je van mij kan verwachten? Ik kijk met je mee waar jij tegen aan loopt, waar je naar toe wilt, maar vooral wat er werkt voor jou. Een stukje kennis delen over fotografie, tips, trucs en tools krijg jij tijdens de workshop. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met mij op. Ik help jou om je content een boost te geven!

Mooie fotograaf

Gisteren ben ik in het theater geweest bij de bekendste fotograaf van Nederland William Rutten Photography. Het was een top avond! Hartelijk dank om jouw verhaal te delen vol passie, met een lach en een traan en een mooie boodschap📸. De boodschap was simpel: ontwikkel je eigen fotografiestijl, laat je geen regels opleggen, wees creatief en doe gewoon je ding.

Die boodschap van William Rutten is zo herkenbaar. Door de jaren heen heb ik mijn eigen fotografiestijl ontwikkeld die bij mij past. Verslaggevend, ongedwongen, authentiek en een tikkeltje eigenzinnig.

Ik heb vele workshops en cursussen gedaan en last but not least de fotoclub olv Roy Wanders Photography and Film. Hij heeft ons diezelfde boodschap meegegeven. Bij mij in ieder geval gelukt. Gelukkig heb ik me niet van de wijs laten brengen door alle fotografieregels die er zijn of door wat anderen vinden.

Fotografie voor ondernemers

Niet alleen ben ik bezig om mijn marketingconcept vorm te geven, ook ben ik bezig om de fotografie voor ondernemers een boost te geven. Vorig jaar heeft branding fotografie voor de ondernemers in de picture gestaan. Hierbij liet ik zien wie jij bent als ondernemer en wat je te bieden hebt. Dit ga ik breder trekken en ga ik workshops aanbieden mbt producten voor verschillende branches.

Fotoworkshops

Als ondernemer heb je niet altijd de financiële middelen om alles uit te besteden. Hierdoor doe je zoveel mogelijk zelf zoals foto’s maken van jouw producten. Om de fotografie van ondernemers te verbeteren hetzij met camera hetzij met mobiel, ga ik workshops opzetten om hun een handje te helpen om krachtigere content te maken voor hun bedrijf.

Maak jij graag zelf de content voor je bedrijf en wil je deze een stapje hoger tillen?

Wat je van mij kan verwachten? Ik kijk met je mee waar jij tegen aan loopt, waar je naar toe wilt, maar vooral wat er werkt voor jou. Een stukje kennis delen over fotografie, tips, trucs en tools krijg jij tijdens de workshop. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met mij op. Ik help jou om je content een boost te geven!

Je wilt dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken?

Je hoeft het niet alleen te doen. Als jij je plan van aanpak klaar hebt liggen, help ik je met de uitvoering ervan. Ik weet op het juiste knopje te duwen. De online (en offline) marketing, (zelf) content maken en uiteraard de fotografie. Ik help jou om orde in chaos te scheppen en de structuur aan te brengen om online goed zichtbaar te zijn! Neem contact met mij op.

Delen:

Meer blogs