Iets nieuws in de lucht en langzaam terug naar normaal
iets nieuws in de lucht
marketing in de praktijk

Iets nieuws in de lucht. De website van mijn nieuw marketingconcept is eindelijk in de lucht. Afgelopen zaterdag was het zover. De presentatie en lancering van de website voor mijn nieuw marketingconcept “Marketing in de Praktijk”. Mede dankzij de academy van Mazgon Design. Dit heeft het proces een heel stuk versneld en het nieuwe concept staat sneller dan ik zelf had gedacht. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.marketingindepraktijk.com

De basis staat, nu zijn de extra’s aan de beurt. Er komt nog een weggever, een landingspagina voor de workshop “meer online klanten” en wellicht nog een webshop voor de tools die ik heb gemaakt. Allemaal om de marketing in de praktijk voor ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Carnaval 2022

Wel, niet, wel, niet, carnaval in Nuth gaat door. Op carnavalszondag is dan toch de grote optocht doorgegaan. En maandag hebben de kinderen zich kunnen uitleven tijdens de kinderoptocht en hossen springen tijdens de familie middag in ’t Trefcentrum. Avonds was het de beurt voor de volwassenen met een leuk avondvullend programma.

Het was mooi om te zien dat de echte carnavalisten hun uiterste best hebben gedaan om in een korte tijd iets leuks neer te zetten. Ook mooie om te zien waren de vele mensen die langs de weg hebben staan kijken.

Er is weer ruimte voor spontaniteit

Met de versoepelingen in het vooruitzicht wordt ons leven weer bijna het oude. Er is weer ruimte om meer spontane dingen te doen, naast de alledaagse planning. Dat heb ik toch wel gemist. En daar ben ik niet de enige.

Stilte voor de storm

Voor de evenementenfotografie is dat ook goed nieuws. Ik was ervan overtuigd dat de evenementen vroeg of laat wel weer georganiseerd konden worden. En nu is het zover. Ik heb zo’n gevoel dat het voor Coumans Fotografie stilte voor de storm is. Heb je binnenkort een (bedrijfs)feestje? Houd je van foto’s die puur en ongedwongen zijn? Neem dan contact met me op.

Ideeën uitwerken nu het nog kan

De workshops beginnen zich te manifesteren. Mensen zijn enthousiast en met en met verzamel ik de zaken bij elkaar om de workshops in de praktijk te kunnen brengen. Zolang het nog tijd technisch in de planning past, wil ik zoveel mogelijk ideeën uitwerken. Het is spannend, maar leuk spannend. De nieuwe huisstijl is klaar en de visitekaartjes zijn naar de drukker, next step is de website.

Maak jij graag zelf de content voor je bedrijf en wil je deze een stapje hoger tillen?

Wat je van mij kan verwachten? Ik kijk met je mee waar jij tegen aan loopt, waar je naar toe wilt, maar vooral wat er werkt voor jou. Een stukje kennis delen over fotografie, tips, trucs en tools krijg jij tijdens de workshop. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met mij op. Ik help jou om je content een boost te geven!

Mooie fotograaf

Gisteren ben ik in het theater geweest bij de bekendste fotograaf van Nederland William Rutten Photography. Het was een top avond! Hartelijk dank om jouw verhaal te delen vol passie, met een lach en een traan en een mooie boodschap📸. De boodschap was simpel: ontwikkel je eigen fotografiestijl, laat je geen regels opleggen, wees creatief en doe gewoon je ding.

Die boodschap van William Rutten is zo herkenbaar. Door de jaren heen heb ik mijn eigen fotografiestijl ontwikkeld die bij mij past. Verslaggevend, ongedwongen, authentiek en een tikkeltje eigenzinnig.

Ik heb vele workshops en cursussen gedaan en last but not least de fotoclub olv Roy Wanders Photography and Film. Hij heeft ons diezelfde boodschap meegegeven. Bij mij in ieder geval gelukt. Gelukkig heb ik me niet van de wijs laten brengen door alle fotografieregels die er zijn of door wat anderen vinden.

Fotografie voor ondernemers

Niet alleen ben ik bezig om mijn marketingconcept vorm te geven, ook ben ik bezig om de fotografie voor ondernemers een boost te geven. Vorig jaar heeft branding fotografie voor de ondernemers in de picture gestaan. Hierbij liet ik zien wie jij bent als ondernemer en wat je te bieden hebt. Dit ga ik breder trekken en ga ik workshops aanbieden mbt producten voor verschillende branches.

Fotoworkshops

Als ondernemer heb je niet altijd de financiële middelen om alles uit te besteden. Hierdoor doe je zoveel mogelijk zelf zoals foto’s maken van jouw producten. Om de fotografie van ondernemers te verbeteren hetzij met camera hetzij met mobiel, ga ik workshops opzetten om hun een handje te helpen om krachtigere content te maken voor hun bedrijf.

Maak jij graag zelf de content voor je bedrijf en wil je deze een stapje hoger tillen?

Wat je van mij kan verwachten? Ik kijk met je mee waar jij tegen aan loopt, waar je naar toe wilt, maar vooral wat er werkt voor jou. Een stukje kennis delen over fotografie, tips, trucs en tools krijg jij tijdens de workshop. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met mij op. Ik help jou om je content een boost te geven!

Je wilt dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken?

Je hoeft het niet alleen te doen. Als jij je plan van aanpak klaar hebt liggen, help ik je met de uitvoering ervan. Ik weet op het juiste knopje te duwen. De online (en offline) marketing, (zelf) content maken en uiteraard de fotografie. Ik help jou om orde in chaos te scheppen en de structuur aan te brengen om online goed zichtbaar te zijn! Neem contact met mij op.

Delen:

Meer blogs

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel dat ik mijn klanten hierna ook beter kan helpen. Omdat ik iemand ben van de praktijk, heb ik rond gekeken wie op een praktische manier een cursus aanbied. Toen ben de pilot “Bouw je succesvolle website” tegen gekomen van Mazgon Design. Marketingconcept voor ondernemers Achter de schermen wordt hard gewerkt. Vorig jaar ben ik fotografie en marketing gaan combineren. Je verwacht niet direct dat een fotograaf ook een marketing en communicatie professional is. Na diverse brainstorm- en strategie sessies heb ik toch de knoop doorgehakt. Marketing en fotografie blijf ik combineren, maar ik zou geen goede marketing professional zijn als ik mijn marketingconcept speciaal voor ondernemers geen eigen online plekje geef. Het gaat er dus eindelijk van komen. De website begint goed vorm te krijgen, foto’s worden uitgezocht en de teksten zijn in de maak. En de naam? Die verklap ik nog niet, maar ik houd het simpel. Online zichtbaar zijn De afgelopen twee jaar heeft uitgewezen dat online zichtbaar zijn erg belangrijk is. Als klanten niet fysiek naar jou toe kunnen komen, gaan ze automatisch zoeken via Google en Social Media. Je bent dan wel online aanwezig, maar je klanten vinden jou niet op Google en Social Media? Ben jij dan wel goed online zichtbaar? Mijn visie op online zichtbaar zijn is eenvoudig, laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet, kortom jouw WHY-HOW-WHAT. Ik ben van mening dat je online goed zichtbaar bent als je aanwezig bent op Internet op een manier die bij jouw past. Maar goed online zichtbaar zijn hangt niet alleen af van alleen een website hebben of een Social Media Account hebben. Dit hangt ook samen met goede SEO op website, Google Mijn Bedrijf en Google Maps, herkenbaarheid op Social Media. Ondernemers helpen en kennis delen Ik ben van nature iemand die mensen graag helpt. Waarom? Omdat mij dat een goed gevoel geeft. “Wat je geeft, krijg je terug”. Daarom wil ik andere ondernemers ook heel graag helpen. Hoe? Door mijn kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb vergaart te delen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Plannen maken en zaadjes planten Eind 2021 heb ik plannen gemaakt en zaadjes gepland voor 2022. Door mijn plannen te delen met de zaadjes die ik gepland heb en niet bang te zijn om groot te denken, worden de plannen die klein begonnen, alsmaar groter. Werken vanuit het hart, waardoor positieve energie heen en weer vloeit en enthousiasme groeit. Je wilt dolgraag goed online zichtbaar zijn, maar je weet niet op welk knopje je moet drukken? Je hoeft het niet alleen te doen. Als jij je plan van aanpak klaar hebt liggen, help ik je met de uitvoering ervan. Ik weet op het juiste knopje te duwen. De online (en offline) marketing, (zelf) content maken en uiteraard de fotografie. Ik help jou om orde in chaos te scheppen en de structuur aan te brengen om online goed zichtbaar te zijn! Neem contact met mij op.