1e Blog van 2020 is een feit

Coumans Fotografie BlogHet is een tijdje stil geweest rondom Coumans Fotografie. Stil gezeten heb ik absoluut niet. Het was eerder stilte voor de storm. Wat ik gedaan heb afgelopen periode lees je mijn nieuwe blog. De 1e blog van 2020 is een feit.

 

Omdenken

De Corona periode was een rare periode zowel zakelijk als privé. Maar bij de pakken neerzitten is niet mijn ding. Positief blijven en omdenken dat was het motto. Kijken naar wat wel mogelijk is en creatief zijn met de mogelijkheden naar de toekomst toe. Met als resultaat dat ik mijn creatieve diensten ga uitbreiden, meer fotografie kennis wil gaan delen en kennis wil gaan verdiepen. Ik ga namelijk uitbreiden met video, een Blog bijhouden de ‘Coumans Fotografie Blog’ en ga ik mijn kennis in Online Marketing en Sales verdiepen. 

 

Zakelijke verjaardag

Vandaag bestaat Coumans Fotografie precies 5 jaar. Dat is niet niks. Het is toch een klein jubileum dat je viert. Als je jarig bent, wordt er ook meestal getrakteerd. Dat heb ik gedaan. In de vorm van een nieuw project dat na de zomerperiode gaat starten op het gebied van video.   

Ik kijk terug op 5 mooie jaren waar ik mooie foto reportages heb mogen maken. Inmiddels ben ik de huisfotograaf bij twee carnavalsverenigingen, heb ik vorig jaar tijdens het Preuvenemint mogen fotograferen, mooie bedrijfsevenementen mogen vastleggen en heb ik vele communicantjes voor de lens gehad. 

Iedereen die het vertrouwen in mij heeft gesteld afgelopen jaren, ontzettend bedankt! Ik hoop komende jaren nog veel te mogen fotograferen en video verder te mogen uitrollen. Ik heb veel ideeën en ik zoek regelmatig de samenwerking op, waar ook weer mooie projecten uitrollen. 

 

Video

Een van de beste features op dit moment is video. En dat gaat in de toekomst alleen maar meer worden. Er is zoveel meer mogelijk als je fotografie en video combineert. Vele Social Media kanalen geven video tegenwoordig al een streepje voor. Ik ga dit professioneel aanvliegen en mijn fotografiestijl hierin doortrekken. 

Je zult wel denken waarom zou ik video gaan inzetten? Buiten dat het eenvoudig te maken is, kan je het ook op vele verschillende manieren inzetten voor jouw bedrijf. Nee, je hoeft het niet alleen te doen. Binnenkort meer over wat video kan betekenen voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. 

 

Coumans Fotografie Blog

Nieuw bij Coumans Fotografie, ik ga een Blog bijhouden. Ik wil jullie op de hoogte houden waar ik mee bezig ben. Hoe ik video verder ga ontwikkelen en inzetten. Maar ook wil ik mijn kennis delen over hoe je fotografie en video inzet voor jouw bedrijf. Daarnaast ben ik nog een opleiding Online Marketing aan het volgen. 

Tijdens de corona periode, zo noem ik het maar even, heb ik ook custom fotospellen gepost om met het gezin thuis samen te doen. Gewoon even wat anders dan normaal. Er zijn nog veel meer ideeën die ik met jullie wil delen. Maar alles op zijn tijd en niet te veel tegelijk. Wil je over bepaalde foto en video topics meer over weten? Of zoek je tips en trics om jouw fotografie te verbeteren? Let me know!

Delen:

Meer blogs