2e Blog Here we go

 

Coumans Fotografie BLOG 2Nu de 1e blog eindelijk gepubliceerd is, is het toch altijd afwachten wat de reacties zijn. In een zeer korte tijd vele positieve reacties ontvangen. Nooit gedacht. Hierdoor krijg ik nog meer zin om met hiermee door te blijven gaan. 2e blog here we go.

Do good and good will come your way

Het is maar een gezegde en vele zien dat misschien niet zo. Maar juist in tijden van crisis is dit heel belangrijk. Privé is dit voor mij vanzelf sprekend. Je krijgt er zoveel voor terug. Een fijne familie en vriendenkring om je heen. Maar zakelijk gezien vlieg ik dit als ondernemer ook zo aan. Het heeft me al zoveel gebracht. De mooie duurzame relaties, de gave opdrachten die ik heb mogen doen, de mensen die ik heb leren kennen. En het gaat mij alleen maar meer brengen.

Mooie samenwerking

Op het moment zit ik midden in een toffe opdracht voor BBNuth. Een mooie architectuur gerelateerde opdracht. Een mooie weergave maken van diverse bedrijventerreinen voor de nieuwe website. In samenwerking met een collega maken we een overzichtelijke luchtfoto van elk bedrijventerrein, om zo een goed beeld te geven van de verschillende gebieden. Het weer en de agenda werkt niet altijd mee om op pad te gaan.

Video

In de vorige blog had ik het er al kort over. Hoe zet je video in voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld… Stel je geeft volgende week een (klassikale) cursus. Maar niet iedereen kan deelnemen. Ze willen ondanks hun afwezigheid toch graag de cursus bijwonen. Hoe ga je dat aanpakken? Je wilt niet met een telefoon filmen. Maar hoe pak ik video toch professioneel aan zonder veel poes pas.

Dan kom ik in beeld. Ik film de cursus op zo’n manier dat de presentatie goed te lezen is. Uiteraard zorg ik er ook voor dat de presentator goed te verstaan is. Je waant je als het ware aanwezig in de cursus. Vervolgens zet ik de cursus online achter een gesloten omgeving. Alleen de cursisten en jij hebben toegang tot deze omgeving. Op deze manier blijft de cursus inhoud van jouw en je cursisten.

Foto spel

Inmiddels zijn de schoolvakanties begonnen. Op vakantie zit er voor mij niet in. Ook al hebben we van de opleiding een paar weken geen les. Om mijzelf wat ruimte te geven werk ik wel door. Voor mijn examen moet ik namelijk een online marketingplan schrijven. Daar heb ik een begin mee gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een SWOT en de doelgroep goed in kaart brengen. Maar ook de DESTEP en niet te vergeten het business model canvas moet erin. Daarnaast mag ik mijn eindpresentatie geven over “schrijven voor het web”.

Tijdens de corona lockdown heb ik custom fotospellen gemaakt en gepost om samen met jouw gezin thuis te doen. Dit hoef je natuurlijk niet thuis te spelen, dat kan ook heel goed op het vakantieadres. Voor de liefhebbers heb ik natuurlijk weer een nieuw foto spel gemaakt “Zomer Foto Speurtocht. De kids moeten op zoek naar de aangegeven items om te fotograferen. Uiteraard wordt dit ze niet makkelijk gemaakt.

Delen:

Meer blogs

BLOG - 1

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel

Stuur een bericht