2e Blog 2021… De kracht van zichtbaarheid is top of mind blijven

branding marketing zichtbaarheidHet is voor iedereen een turbulente tijd. Maar voor de ondernemers onder ons zijn het echt zware tijden. Je hebt een droom die je in de afgelopen jaren hebt opgebouwd. En niets doen is geen optie meer. Met mijn nieuwe pakketten kan ik jou helpen jouw zichtbaarheid te vergroten. Nu beschikbaar met introductie korting!

Van idee tot project tot in de praktijk

Ik liep al een tijdje rond met een idee. Ga ik het doen of niet. Ik heb de knoop doorgehakt en ik heb er werk van gemaakt. Met mijn ervaring, kennis en kunde in marketing en fotografie, ga ik iets heel gaafs doen. Ik voeg deze twee vakgebieden samen tot een product om de zichtbaarheid van zzp’ers en kleine ondernemers te vergroten.

gezien en gezien worden zichtbaarheid

Zien en gezien worden, zichtbaarheid

Gezien en gezien worden, dat wil toch elke ondernemer? Klanten kunnen jou niet vinden als zij jou niet zien. Zichtbaarheid als ondernemer is ontzettend belangrijk. Deze turbulente tijd maakt het er niet makkelijker op. Maar om nu niets te doen is ook geen optie. Juist nu moet jij gezien en gezien worden. Juist nu moet je zichtbaar blijven bij jouw klanten. Ben jij online wel zichtbaar genoeg? 

De kracht van zichtbaarheid is het top of mind blijven bij klanten. Ook al kun je nu niet optimaal ondernemen zoals je dat wilt. Er zijn genoeg mogelijkheden om zichtbaar te blijven bij jouw klanten. 

Hands-on Marketing en fotografieHands-on aanpakken en geen poespas

Hands-on betekent niets anders dan “praktisch”. In de afgelopen jaren dat ik in de keuken heb mogelijk kijken bij diverse multinationals, heb ik in levende lijven ondervonden wat werkt en vooral wat niet werkt. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in operationele marketing en content creatie. Voor mijn gehele werkervaring nodig ik je uit om mijn LinkedIn profiel te lezen.

Ik kan op dit moment ook niet veel fotograferen, maar stil zitten is niets voor mij. Ik wil mijn expertise niet voor mezelf houden en graag inzetten om andere ondernemers te helpen. Ondernemers die het belangrijk vinden om zichtbaar te blijven, maar niet veel poespas willen. Ik gebruik een aantal tools, al dan niet zelf gemaakt, waardoor jij zonder veel moeite aan de slag kan gaan.

Kan jouw zichtbaarheid als zzp’er of kleine ondernemer wel een boost gebruiken? Kijk dan of een van mijn pakketten jou daarbij kan helpen. Praktisch, werkbaar en geen poespas. Na een brainstormsessie en extra begeleiding kan jij zo aan de slag.

Als je vóór 14 februari reageert krijg je deze kortingscode CF1k6VvrG4H 15% korting op een van de pakketten. Stuur een mail naar info@coumansfotografie.com of bel naar 06-22996978.

Houd social media in de gaten want er komt nog meer aan!!!

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW
Hands-on rittenkaart marketingZichtbaarheid marketing Top of Mind marketing

Delen:

Meer blogs