4e Blog 2021… Zichtbaar Zijn. Dat Wil Iedereen. Maak Het De Klant Makkelijk

Zichtbaar zijn dat wil iedereen. Maak het de klant makkelijk. Zorg ervoor dat jouw klanten je niet hoeven te zoeken met een verrekijker. In de vorige blog heb ik een kijkje achter de schermen gegeven, maar ook van het resultaat. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, blijf zichtbaar offline en online. 

Offline zichtbaarheid… Dit jaar geen “Vasteloavend saame”, maar “Vasteloavend thoes”

Vorige week rond deze tijd waren wij ons klaar aan het maken om de optochtroute in het Nachuuleriek te lopen. Ook wij missen de vasteloavend enorm! Normaal elk weekend vanaf de 11e van de 11e op pad voor de Vasteloavend. Nu thuis op de bank en denken aan vorig jaar en hopen dat het volgend jaar weer als vanouds is.

Ondanks dat er dit jaar helaas geen vasteloavend saame is, wilden we toch iets doen in het Nuther dorp. In plaats van dat wij normaal gesproken de mooie carnavalsgroepen en prachtige wagens tijdens de Nuther optocht fotograferen, hebben wij nu toch de optocht gelopen en hebben wij de mooi versierde woningen langs de Nuther optocht route gefotografeerd.

Vele leuke verrassingen en reacties

Een leuke verrassing was dat het prinsenpaar zich spontaan bij ons aansloot, zo gezellig. Op de route stonden ons ontzettend leuke verrassingen te wachten. Vele dorpsgenoten hebben hun huis nog extra versierd of de vlag buiten gehangen. Vele die Vasteloavend net zozeer miste als wij en zelfs geschminkt en verkleed thuis zaten te wachten tot we kwamen. Uiteraard alles met in acht nemen van de regeltjes.

En wat hebben we vele leuke reacties ontvangen, online en offline. Echt hartverwarmend. Hier een klein voorproefje. Klik verder voor de rest van de foto’s.

branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid
branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid
branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid branding marketing zichtbaarheid

Online zichtbaarheid creëren met reviews. Het is een kwestie van durf te vragen.

Tegenwoordig is het online shoppen wat de klok slaat. Voor de zichtbaarheid van een bedrijf is het belangrijk om in Google beter gevonden te worden. Google Reviews helpen hierbij.

Afgelopen weken heb ik zelf ook voor diverse relatie een review achter gelaten op de website of op Google. Klanten zijn nog altijd de beste referenties.

De beste ambassadeurs zijn per slot van rekening de klanten waar je werkt of mee je samen gewerkt hebt. Zij weten als geen ander hoe je bent, hoe je werkt en de kwaliteit die je aflevert. Dit helpt ook andere klanten bij het maken van hun keuze.

branding marketing coumans fotografieHeb je met mij samen gewerkt?

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een review op Google schrijft over jouw ervaringen met mij, met Coumans Fotografie.

Het schrijven van een recensie is heel eenvoudig. Om het je makkelijk te maken heb ik de directe link al toegevoegd en ben je zo klaar https://g.page/CoumansFotografie/review?mp.

Alvast ontzettend bedankt!

Delen:

Meer blogs