5e Blog 2021… Soms moet je aan jezelf werken. Of dat nu op professioneel vlak is, persoonlijk vlak of allebei

branding marketing zichtbaarheidAf en toe moet je aan jezelf werken. Of dat nu op professioneel vlak is, persoonlijk vlak of allebei. Ik heb beide gedaan. In een periode waar we toch al niet veel konden doen qua werk heb ik deze tijd in mijzelf gestoken.

Wat doe jij als je vast zit? Gooi je het bijltje erbij neer of maak je er werk van?

Ik heb er werk van gemaakt. Het volgen van de opleiding Online Marketing Professional was deel 1. Een nieuwe baan bij Sevagram was deel 2. Mijn bedrijf en mijn persoontje een boost geven was deel 3 en 4. Energie level verhogen, persoonlijke pijnpunten aanpakken. Welke kant wil ik op met Coumans Fotografie? Wat doe ik wel, wat doe ik niet?

Werken aan jezelf is zwaar en confronterend, maar je krijgt er zoveel meer voor terug

coaching trajectIk ben een aanpakker en gooi niet snel het bijltje erbij neer. Dus nu ook niet. Toen het coaching traject op mijn pad kwam, voelde dat goed en ben ik het traject blanco ingestapt. Een traject waar persoonlijke ontwikkeling gecombineerd wordt met de ontwikkeling van mijn bedrijf.

Omdat ik een ondernemer ben die werkt vanuit het hart en mijn werk met passie doe, loopt persoonlijk en business wise soms door elkaar. Maar het laat je nadenken wat je wilt als persoon en als ondernemer.

Het heeft mij alleen maar meer gebracht. Ik ben weer de vrolijke en krachtige zelf, de business strategie voor Coumans Fotografie staat, ik ben in balans, ik straal rust uit en ik heb weer volop energie. Ik ben trots op mijzelf dat ik het bijltje niet erbij heb neergelegd, maar dat ik in mijzelf heb geïnvesteerd. Dat ik voor mijzelf net dat ene stapje verder heb gezet. Zodat ik dat in de toekomst ook voor andere kan blijven doen.

Internationale Vrouwendag, Invloed met Impact

branding marketing zichtbaarheidMaandag 8 maart 2021 is het Internationale vrouwendag. Het thema van 2021 is “Invloed met Impact”. Op welke manier kunnen vrouwen op een positieve manier invloed uitoefenen? En dan vooral in positieve zin. Want het is vooral omdenken naar de positieve kant, wat dit thema zo sterk maakt.

Als ik kijk naar mijn nieuw product Marketing | Fotografie daar combineer ik twee sterke kanten van mij en kijk ik naar wat ik kan betekenen voor andere ondernemers. In plaats van te kijken naar wat niet kan, kijk ik met de ondernemer juist naar wat wel kan. Waar liggen de mogelijkheden? Waar kan ik jou als ondernemer in ondersteunen? #invloedmetimpact

Wat doe jij als je vast zit? Gooi jij het bijltje erbij neer of maak je er werk van?

Delen:

Meer blogs