9e Blog 2021… Meer werk uit handen krijgen. Wie wil dat nu niet. Mindful werken, je wordt veerkrachtiger, creatiever en meer gefocust.

Blog 09Meer werk uit handen krijgen. Wie wil dat nu niet. Voor de Blogs van april heb ik een centraal thema gebruikt, ik ben er voor je. Dat ga ik voor de rest van het jaar voor mijn blogs ook doen. Dat werkt zoveel makkelijker en inspirierender. Deze maand wil ik het met jullie hebben over Mindful werken. Meer werk uit je handen krijgen, maar wel op een ontspannen manier. Hoe je daar veerkrachtiger, creatiever en meer gefocust van wordt. En ik maak de twee winnaars bekend van mij winactie.

Wat heeft mindful werken nu te maken met fotografie en marketing…

Deze twee elementen hebben heel veel met elkaar te maken. Als jij lekker in je vel zit en in je kracht staat, gaat alles veel beter. Je kunt dan beter ondernemen, je weet beter wat je wilt en welke kant je opgaat. Dit zie je allemaal terug in hoe jij naar buiten treed naar jouw klanten toe. Dit zie je ook terug in de fotografie en in de marketing. Hieronder een paar belangrijke elementen voor ondernemers uitgelicht.
mindful werken

Met de juiste mentale veerkracht blijf je ondernemen…

Wat is veerkracht eigenlijk? Het laat je zien hoe goed jij je kan aanpassen in een crisissituatie en hoe jij er ook weer uitkomt. Tijdens de pandemie worden ons veel regels opgelegd, daar kunnen we niet veel aan veranderen. De mogelijkheden zijn beperkt. Maar binnen deze mogelijkheden is toch heel veel mogelijk. Denk in mogelijkheden wat er wel kan en wat binnen jouw vaardigheden liggen, ga daar mee aan de slag. Meer weten over veerkracht opbouwen? Check hier en check hier

mindful werkenCreatiever door een mindful momentje voor je zelf…

Gebeurd het jou ook wel eens, dat je achter je laptop zit en er komt niets uit je vingers? Ik had dat vorig jaar rond deze tijd. Een pandemie, en hoe nu verder? Ik heb alles een tijdje weggelegd, mijn muziek opgezet en ik ben iets heel anders gaan doen. Ik ben een tuinbankje gaan schuren. Met de focus op het moment van hier en nu… en hoe nu verder? Het resultaat: drie nieuwe producten en een nieuwe business strategie. En een tuinbankje waar ik nu met volle teugen van geniet. Ook creatiever worden? Check hier.

mindful werkenMeer werk uit handen krijgen. Gefocust werken betekend, getting things done…

Ik vind het heerlijk om gefocust te werken. Ik start bijna elke dag dan ook met een ontspannen hoofd. Dit doe ik door yoga-, kracht- en ademhalingsoefeningen en 5 min even helemaal niks doen in het hier en nu. Ook schrijf ik veel op. Ik probeer niet meer alles te onthouden. Met een hoofd vol to do’s kan ik niet goed werken. Door structuur aan te brengen helpt enorm. Als ik achter de computer kruip, maak ik eerst een top 3 to do list. Wat wil/moet vandaag of deze week af. Meer tips over getting things done? Check hier.  

Ik heb weer een gaaf cadeautje voor twee ondernemers…

De vele likes en reacties op Social Media zijn doorgespit en de twee winnaars zijn bekend. Allebei de ondernemers hebben het zwaar gehad en met de nieuwe versoepelingen mogen ze allebei weer wat meer. Ik zal jullie niet langer in spanning houden.

De winnaars van mijn ‘Branding Fotoshoot, Behind the scene zijn: 

The Broth Bar

en

Elisabeth Deco & Brocante

Hartelijk gefeliciteerd met dit gaaf cadeau!

Ben jij ondernemer en wil jij dit nu ook?  Wil jij boven de concurrent uitsteken? De aandacht trekken met content zoals jij bent en die net iets anders is en jouw toegevoegde waarde laat zien? Neem dan contact met mij op! 

 

Delen:

Meer blogs