12e Blog 2021… Naamsbekendheid creëren in andere tijden, met andere plannen en een andere insteek als ondernemer.

naamsbekendheid


Naamsbekendheid creëren in andere tijden, met andere plannen en een andere insteek als ondernemer… Twijfel jij dan om te laten zien wat je doet? Gewoon doen, juist dan is het heel belangrijk. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Brandend Relatiegeschenken, hoge mate van dienstbaarheid en service

naamsbekendheid, zichtbaarheid, persoonlijkDe foto’s van de communicantjes zijn klaar. Alle ouders willen de foto’s graag geleverd hebben op een USB stick. Dat is tegenwoordig het makkelijkste. Ik had natuurlijk kunnen kiezen voor een eenvoudige USB stick en naamkaartje. Maar ik probeer er altijd wat speciaals van te maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om de USB stick te laten graveren met mijn logo en met een handgeschreven label erbij. Je geeft daarmee iets persoonlijks mee aan de klant. Het is net even anders, net dat ene stapje extra voor de klant.

Naamsbekendheid is herhaling van jouw boodschap, dat is wat blijft hangen

Zichtbaarheid- marketing fotografieVorig jaar rond deze tijd startte ik met de Online Marketing opleiding ‘Online Professionals 2020‘. Het was heel intensief, ontzettend leerzaam en het heeft mij zoveel gebracht. Het was een mooie aanvulling op professioneel vlak. Ik heb mooie nieuwe mensen leren kennen, kennis is ge-update en ik gestart met bloggen.

Bloggen is een heel goed middel om jouw online naamsbekendheid te bevorderen. Als je frequent blogt blijf je zichtbaar naar je klanten toe. Je kunt jouw kennis en visie delen. En als je het goed aanpakt genereer je meer traffic naar je website.

Vorig jaar tijdens de opleiding kreeg ik de vraag, heeft bloggen jouw ook al klanten opgeleverd? Destijds was mijn antwoord nee. Inmiddels kan ik zeggen, ja. De blogs zijn aangepast naar mijn vernieuwde business strategie en ik heb elke maand een ander thema. Allemaal in lijn met mijn boodschap.

Houd jouw kennis niet voor jezelf, maar deel deze kennis met andere

workshop gezien en gezien wordenIk deel graag mijn kennis met andere om andere weer een stapje verder te helpen. Vanuit dat oogpunt heb ik het product Marketing|Fotografie ontwikkeld. Je bent ondernemer geworden voor de corebusiness waar jij goed in bent.

In het kader van het delen van kennis met andere, ben ik benaderd om een workshop te geven aan andere ondernemers. Een workshop waarin ik mijn kennis en ervaring m.b.t. Marketing en Fotografie deel met andere ondernemers op een interactieve manier. En waar naamsbekendheid ook om de hoek komt kijken. Echt heel leuk en ik ben dan ook druk bezig met de voorbereidingen. Ik ben eens benieuwd, deel jij jouw kennis met anderen?

Nog meer tips om verder te gaan met jouw naamsbekendheid

Vorige keer heb ik al een paar eenvoudige tips met je gedeeld. Onderstaand deel ik nog een paar meer tips om jouw naamsbekendheid een boost te geven:
1. Verbind met je klant. Het zijn de kleine dingen die het doen…
2. Weet waar jouw klant zich bevindt, post op het juiste kanaal
3. Blijf op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Weet wat je wel en niet kunt doen.
4. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Creëer vertrouwen bij de klant.
5. Wees niet bang om je krachten te bundelen met bijv. een concullega

Heb jij het idee, ik kan wel een handje hulp gebruiken of je wilt een brainstormen? Neem dan contact met mij op.

Delen:

Meer blogs