13e Blog 2021… Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen? Kun je dat van 1,5 jaar inhalen? Nederland gaat van het slot, iedereen wil 1,5 jaar inhalen. Wat doe je dan…

Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?


Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen? Gaat dat? Afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan een paar leuke dingen. Een workshop, verschillende deliverables, fotoshoot en alles uitwerken. Toch maar die derde versnelling in…

 

Kennis delen met andere, ik houd ervan…

En wat krijg je er veel voor terug, zo veel positieve energie om te beginnen. Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?
In mijn vorige blog heb ik het gehad over de workshop. Inmiddels heb ik deze achter de rug. Voor een tiental schoonheidsspecialistes heb ik een workshop Marketing en Fotografie gegeven. Specifiek ingegaan op hoe kan ik mij presenteren in mijn bedrijf en op social media. Maar ook een stukje fotografie (uiteraard) en social media posts. Hard werken loont echt, ik was ontzettend zenuwachtig en vond het enorm spannend. Maar wat was het een enorm succes! Er was zoveel interactie, alleen al tijdens mijn presentatie. Zo mooi om te zien. De dames (en heer) werden direct getriggerd om na te denken over hoe zij er nu voor staan, hoe zij zaken met kleine dingen kunnen aanpassen. Zo geweldig om te zien! Hartelijk dank voor de mooie opdracht Eric en Inge van Diferencia!

Zaadje geplant voor nieuwe ideeën…

Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?De aanvraag voor de workshop heeft zeer zeker een zaadje bij mij gepland. Ik ga de workshop dan ook aanbieden voor andere. Ideaal voor bijv. een netwerkbijeenkomst als je wilt dat de deelnemers meer interactie hebben over Marketing en Fotografie. Of een terugkomdag of om de marketing en communicatie afdeling een boost te geven voor het maken van eigen content.

Zichtbaarheid zit hem in de kleine dingen, oog voor detail dat is wat blijft hangen…

Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen? Ik weet het niet. Alle kleine beejtes zichtbaarheid dragen een steentje bij aan de naamsbekendheid. Een presentatie, give aways, visitekaartjes of bedrijfskleding. Overal komt iets terug van jouw als ondernemer – de onderneming. Al is het maar het logo. Ik vind het belangrijk om gezien te worden als bedrijf als ik ergens aan het werk ben als ondernemer. Dat kun je het beste doen met bedrijfskleding en eventueel accessoires van jouw materiaal.

Een goed voorbeeld. Vorige week zaterdag had ik weer een hele leuke Brandingfotoshoot met Eye on Beauty. Uiteraard doe ik dan mijn bedrijfspolo aan, het voelt toch direct een stuk professioneler. Ook aan mijn camera heb ik camera banden met mijn naam op. Mooi in lijn met het bedrijf. En goed voor de zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Vera van Eyen on Beauty had zelf ook een win actie uitgezet voor een make over. Deze twee dingen hebben we mooi kunnen combineren. En wat een mooie make over is dat geworden. Mooi, natuurlijk en met kleuren die je zelf in de toekomst ook zou gebruiken. Binnenkort meer over het resultaat.

Ook als is nu veel online, drukwerk blijft bestaan

Ik blijf het magisch vinden als ik drukwerk in handen heb. Digitaal is het mooi wat je gecreëerd hebt en als je het dan print heb je het echt in handen. Zo mooi. Afgelopen week heb ik mooie deliverables mogen afleveren bij het restaurant Preuf en Proost in Brunssum. Nu met de Corona versoepelingen gaat alles in de 3e versnelling en dat je dingen nodig hebt. En uiteraard zet ik dan dat ene stapje verder om de klus geklaard te krijgen. Samen met mijn leveranciers kijken we naar service en kwaliteit om dingen mogelijk te maken. Nieuwe visitekaartjes, nieuwe menukaarten en nieuwe HACCP stickers. Volgende week nog de wijnkaart en dan kunnen ze er weer een tijdje tegenaan.

Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen? Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?

Naamsbekendheid en zichtbaarheid inhalen?

 

 

 

 

 

Nieuw thema voor de maand juli

Ik heb verder geen nieuwe tips voor jullie, dan, ga aan de slag met de tips die ik al gegeven heb. Maar ik heb wel een nieuw thema voor de maand juli, “zet een stapje terug”. Aangezien het vakantietijd is voor vele mensen, is het voor vele andere weer aanpoten en geen tijd voor bepaalde dingen. In mijn volgende blog uiteraard meer.

Heb jij het idee, ik kan wel een handje hulp gebruiken of je wilt een brainstormen? Neem dan contact met mij op.

Delen:

Meer blogs