14e Blog 2021… zet een stapje terug. Het draagt bij aan jouw zichtbaarheid, maar ook aan het behalen van jouw doelen, zakelijk en privé…

zet een stapje terug


Zet een stapje terug… Het is zo fijn als jij jouw doelen kunt behalen. Dat geeft zo’n energieboost. En het motiveert weer om nieuwe doelen te stellen. Ik ben er wel van overtuigd dat dit niet helemaal goed lukt zonder een stapje terug te doen. Om even een pas op de plaats te maken en te kijken naar wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken? Dit keer geen tips maar een Blog over hoe ik  afgelopen weken een aantal doelen bereikt heb. 

Obvionrun 4 juli, een stapje terug doen om een privédoel te behalen

zet een stapje terugHet waren een paar drukke weken. De drukte blijft ook nog even voor de komende weken. Maar je moet ook tijd maken voor ontspanning. Ff een versnelling terug. Afgelopen maanden heb ik getraind voor de Obvionrun in Heerlen. Mijn allereerste hardloopwedstrijd. Ik was niet de 1e, maar ook niet de laatste. Op mijn eigen tempo heb ik de 5 km gerend. Zonder te wandelen er tussendoor en met een eindsprint naar de finish, was ik binnen in 38.11 min. Een persoonlijk record en zelfs op een sneller tempo. Daarbij heb ik ook een gestelde privédoel behaald. Het is niet erg om een stapje terug te doen om jouw doelen te behalen. Mijn volgende doel is 10 km hardlopen. Ga ik dat halen? Geen idee. Ik ga het in ieder geval proberen. Daarnaast ga ik samen met La FemVitaal aan de slag met mijn voeding. Een poging wagen om mijn hormoonhuishouding in te balans te krijgen en een paar kilo’s kwijt te raken.

Maandag 5 juli was mijn 6e zakelijke verjaardag en trakteren hoort daar ook bij

zet een stapje terug

Afgelopen maandag 5 juli heb ik mijn 6e zakelijke verjaardag mogen vieren. Bij een verjaardag hoort ook trakteren. Dit keer heb ik mezelf getrakteerd op een nieuwe systeem camera. Begin van het jaar had ik mezelf als doel gesteld, te willen en kunnen investeren in een nieuwe systeem camera. Dat doel is eerder behaald dan ik had gedacht. Het werken met een systeem camera is zoveel fijner dan met een spiegelreflex camera. Je wilt op een gegeven moment niet meer anders.

 

Foto’s afgeleverd van de communicantjes

Een van de dingen die bij mij hoog in het vaandel staat, is relatiebeheer. Even weer dat ene stapje terug en samenzitten met de klant. Afgelopen week heb ik de foto’s afgeleverd van de communicantjes in Nuth. Als ik dan een paar dagen daarna de foto’s voorbij zien komen op social media en zie hoe blij de klant is met de foto’s, dat geeft mij dat weer veel voldoening. Altijd fijn om te zien dat klanten tevreden zijn.

Resultaat fotoshoot Eye on Beauty

Het leuke om met andere ondernemers samen te werken is dat je op een gegeven moment elkaar ambassadeurs wordt. Je denkt met de klant mee en je kijkt naar waar kan ik de klant het beste bij helpen. Met een groot hart voor de zaak, voert ze haar beroep met veel passie uit. Ze staat voor waar ze in gelooft. Dat is Vera van Eye on Beauty  

branding marketing branding marketing branding marketing

 

 

 

 

 

 

Fotoshoot zakelijk portret oud collega 

zakelijk portretEen van de bedrijven waar ik afgelopen jaren gewerkt heb, is DocMorris in Heerlen. Daar heb ik Miriam Derks leren kennen als een van de HR Business Partners. Een kanjer van een vrouw met een grote passie voor haar vak, zij ziet de potentie in gemotiveerde mensen. Ze heeft mij benaderd omdat ze graag nieuwe zakelijke foto’s wil hebben voor onder andere LinkedIn. Gisteren zijn we naar een prachtige locatie gegaan om de foto’s te maken. Hier alvast een voorproefje. 

We zitten alweer over de helft van het jaar heen

De tijd gaat veel te snel voorbij. Durf eens een stapje terug te zetten. Bekijk jouw doelen. Heb ik ze behaald? Moet ik mijn doelen bijstellen? Kan ik nieuwe doelen opzetten? Nu voor vele de vakantie voor de deur staat, zet je vanzelf een stapje terug. Een goede timing om bijv. de marketing opnieuw te bekijken om een betere zichtbaarheid te creëren.

Wil jij een stapje terug doen en jouw zichtbaarheid een boost geven? Fotografie, marketing, online, offline… Ik denk graag met je mee! Neem contact met mij op en ik plan graag iets in.

Delen:

Meer blogs