13e Blog Omdenken, problemen transformeren naar mogelijkheden
coumans fotografie blog
 
Het is bijna kerst. Het jaar loopt op zijn einde. Terugkijkend op het jaar, tja je kan er veel van vinden. Vooruit kijkend ga ik het nieuwe jaar met een glimlach tegemoet. Maar ik begin met een weet je datje
 
Weet je dat ik ook cadeaubonnen heb? Het is bijna kerst en wat kun je een ondernemer beter cadeau geven dan waar hij/zij als ondernemer beter van wordt? De cadeaubon voor een Branding Fotoshoot, behind the scene is nu beschikbaar. De ondernemers onder ons kunnen op dit moment wel een hart onder de riem gebruiken. Dus wacht niet langer, koop een cadeaubon en laat zijn of haar toegevoegde waarde in beeld brengen.
 

branding fotoshoot cadeaubon
2020 voor iedereen een hele andere invulling van het jaar

We hadden ons voorgenomen om in 2020 iets minder te werken. Nou ja, dat is wel gelukt. Rare tijden, heel wisselvallig, weinig perspectief op werk aan de ene kant en diverse mogelijkheden aan de andere kant. En soms zonder familie en vrienden live om je heen. Als familiemens en gezelligheidsdier vond ik dat af en toe lastig.
 

Omdenken, problemen transformeren naar mogelijkheden

De creatieve brein stond afgelopen maart even stil. Maar de positivo in mij vond het op een gegeven moment toch welletjes en gaf mij een schop onder de kont, kom op ga omdenken. Het heeft mijn creatieve brein ook weer ruimte gegeven om te groeien. Fotoreportages maken zoals ik dat graag doe op evenementen, tja dat komt wel weer als het mag. Maar stilzitten, nee dat zit niet in mijn bloed. Ondernemend en creatief doorzetten, that’s me. 

Vooruit kijkend, ga ik het jaar 2021 met een glimlach tegemoet

Sevagram geeft mij de kans om in het nieuwe jaar, ouderen nog vaker een glimlach op hun gezicht te kunnen toveren. Ik ga het team Welzijn en Sevagram Verwenzorg parttime versterken en we gaan er samen een mooi jaar van maken.
 

En nu doorpakken die hap

Mijn parttime job bij Sevagram, geeft mij ook de kans om mijn bedrijf verder door te pakken. Ondernemers in beeld brengen met wat ze doen en wie ze zijn. Andere ondernemers ondersteunen met mijn expertise tijdens projecten. En wie weet ook weer evenementen.

Woorden die voor mij in 2021 centraal staan: Creatie, liefde, dankbaarheid en verbinding… Welke connectie hebben deze woorden? Als je omdenkt, alles. Creatie en Angelique gaan hand in hand. De verbinding die ik heb met mijn familie, vrienden, mijn vak, maar ook met mijzelf, geeft mij de energie om door te pakken. De liefde die ik in hierin stop krijg ik dan ook terug op verschillende manieren en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Dit is de laatste blog van 2020. Ik wens iedereen, ondanks de omstandigheden, fijne en warme kerstdagen en een gelukkig en een gezond 2021!

2020 - 2021

Ben jij ondernemer en wil jij ook jouw toegevoegde waarde in beeld brengen? Wil jij boven de concurrent uitsteken met jouw product of dienst? De aandacht trekken met content die net even anders is dan standaard?  Neem dan contact met mij op! voor de mogelijkheden voor een Branding Fotoshoot, Behind the scene! 

Delen:

Meer blogs