12e Blog Jij bent de concurrent niet, steek er met kop en schouders bovenuit!
Jij bent de concurrent niet, steek er met kop en schouders bovenuit!

Een nieuw product introduceren is altijd spannend. En wat een enthousiaste reacties heb ik mogen ontvangen. Hartverwarmend. Online Marketing en Branded content tijdens de feestdagen. Welke ondernemers krijgen een gaaf cadeautje?

Push yourself, because no one else is ging to do it for you

Dingen komen niet vanzelf aanwaaien. Daar moet je toch echt wat voor doen. Niemand doet het voor je, je moet het echt toch zelf doen. En wat ben ik gegroeid zowel als persoon als bedrijf.

Verrast door het enthousiasme

In de afgelopen twee weken heb ik vele enthousiaste reacties ontvangen op mijn nieuw product. Het was mooi om te zien dat mensen mijn post delen, omdat ze het een goed product vinden. Door anders durven te zijn dan standaard. Ontzettend bedankt!

Ondernemers laat je toegevoegde waarde zien

Tijdens Sinterklaas en Kerst, gaat iedereen op zoek naar dat ene unieke cadeau. Steek jij als ondernemer met jouw product of dienst er bovenuit?

Bol.com is een bedrijf die de online marketing goed inzet. Hun online marketing heeft een combinatie van verschillende content. Denk aan foto, video, tekst, gifs etc. 

Om als ondernemer er bovenuit te steken is online marketing onmisbaar. Net even iets andere content inzetten dan de concurrent is the key. Want jij bent de concurrent niet, jij bent jij. Jij hebt je eigen toegevoegde waarde.

Een gaaf cadeautje voor twee ondernemers…

De likes en reacties op Social Media zijn doorgespit en de twee winnaars zijn bekend. De ene onderneemster gaat in het nieuwe jaar een mooie samenwerking aan en de andere ondernemer zit in een branche die het op dit moment zeer moeilijk heeft. Ik zal jullie niet langer in spanning houden.

De winnaars van mijn ‘Branding Fotoshoot, Behind the scene’ zijn: 

Raymond Wijnands

en

Eye On Beauty Visagie

Hartelijk gefeliciteerd met dit gaaf cadeau! Ik stuur jullie komende week een bericht om een afspraak met jullie te maken. 

Ben jij ondernemer en wil jij dit nu ook?  Wil jij boven de concurrent uitsteken met jouw product of dienst? De aandacht trekken met content die net even anders is en die jouw toegevoegde waarde laat zien? Neem dan contact met mij op! 

Delen:

Meer blogs