Terugblik 2020

Wat een bizar jaar. Het jaar begon goed, maar in maart was er Covid-19. We hadden een volle agenda met veel mooie en leuke opdrachten en ineens was deze leeg, bij ons allebei. We moesten afstand houden van familie en vrienden, bang om elkaar ziek te maken omdat je niet weet of je Covid-19 meedraagt. Zo ontzettend raar.

Terugkijkend naar 2020 heeft het jaar mij toch veel gebracht. Ik werd geselecteerd voor de opleiding HBO Online Marketing. Het was handen uit de mouwen, heb mooie mensen leren kennen, een mooie parttime baan bij Sevagram en uiteindelijk heb ik mijn diploma in the pocket.

Aansluitend heb ik een coaching traject gevolgd. Om mijn bedrijf door te pakken, te ontwikkelen en wat een resultaat. Twee nieuwe producten gelanceerd, Video/Streaming en Branding Fotografie. Een business strategie opgezet, waar ik op mijn manier, waar ik sterk in ben, met al de kennis die ik in huis heb, ondersteuning kan bieden aan ondernemers en mkb-bedrijven, waar zij dat nodig hebben. En hopelijk komen de evenementen weer terug zodat ik weer kan vastleggen hoe mensen van elkaars gezelschap genieten met collega’s, vrienden en familie.

Ook kwam een stukje persoonlijke ontwikkeling bij het coaching traject om de hoek kijken. Opnieuw een resultaat wat ik niet had gedacht. De realisatie dat ik toch wel erg ziek ben geweest en ontzettend dankbaar voor mijn achterban. De dingen die ik verder heb meegemaakt, nu een plekje hebben. Dat ik veel bewuster dingen meemaak. Dat ik na lange tijd mijn energie weer terug heb. En ik heb mijn doel behaald om weer 5 km te kunnen rennen en weer kracht heb opgebouwd.

Ondanks dat we veel met zijn tweetjes zijn geweest, familie en vrienden live minder om ons heen hebben gehad, weet ik dat ik een goede achterban heb die mij bovenstaande ontzettend gunt. En dat ik ontzettend dankbaar ben voor de momenten waarop we het soms moeilijk hadden en er een luisterend oor beschikbaar was.

Op naar een gelukkig en gezonder 2021!

Gooie roetsj🥂

Delen:

Meer blogs