15e Blog 2021… doorpakken en doelen behalen, komt niet vanzelf. Zet een stapje terug en kijk van een afstandje…

doorpakken en doelen behalen

“Scared? Good. We don’t grow when we stay inside our comfort zone.”

Dit vind ik een ijzersterke quote! Doorpakken en doelen behalen! Durf jij een risico te nemen… 

In mijn vorige blog heb ik vooral beschreven welke doelen ik behaald heb. Maar die had ik nooit behaald als ik geen stapje terug had gezet. Doordat ik dat heb gedaan, heb ik goed kunnen kijken naar wat ik nu echt wil doen. Nu sta ik echt in mijn kracht. En dat merken anderen ook.  

Zet eens een stapje terug, als je twijfelt over jouw rode draad…

Neem dan eens de rode draad onder de loep tijdens de vakantie. Tijdens je vakantie wil je liever helemaal niets doen. Echt naar het buitenland is toch nog enigszins risicovol, dus wordt het vakantie in eigen land. Je hoeft niet achter de computer te zitten om ideeën te krijgen. Je krijgt juist ideeën als je er niet mee bezig bent. Er is één digitaal medium dat je altijd bij je hebt. Juist de mobiele telefoon. Zet dan een notitie app (bijv. Google Keep) op jouw telefoon. En als je een idee krijgt maak je een notitie aan. Deze kan je daarna ook op de laptop weer tevoorschijn toveren.

Het is dus helemaal niet erg om een stapje terug doen…

Op de lange termijn levert het je alleen maar meer op. Nu de vakantie voor de deur staat, heb je daar meer tijd voor. Anders ga je maar gewoon door en door. En wat zou daar dan uitkomen?

doorpakken en doelen behalenHoe presenteer jij jezelf als ondernemer?

Weet jij wat je belangrijk vindt en wat je betekenen voor een ander? Om hier eens bij stil te staan is juist goed…

Wat is jouw why-how-what?

Weet jij wat je wilt bereiken? Nadenken over wat je wilt bereiken kan nooit kwaad…

Hoe presenteer jij jezelf op social media?

Hoe maak jij je content? Zelf content maken is makkelijker dan je denkt…

Wil jij jouw zichtbaarheid vergroten? Een groot marketingplan nodig? nee hoor.

Effectieve marketing kan ook zonder een groot uitgebreid plan met veel toeters en bellen….

doorpakken en doelen behalen

We zitten alweer over de helft van het jaar heen

We zitten alweer over de helft van het jaar heen en om mijn doelen te behalen. Inmiddels heb ik alweer nieuwe doelen gesteld tot het einde van het jaar. En dat voelt goed. Maar de tijd gaat veel te snel voorbij.

Heb jij nou een handje hulp nodig bij bovenstaande vragen? En wil je je onderneming een boost geven? Fotografie, zichtbaarheid, marketing, content maken, online, offline… Ik denk graag met je mee! Neem contact met mij op en ik plan graag iets in.

Delen:

Meer blogs