16e Blog 2021… een stapje terug, werken op locatie en achter de schermen. Maar ook vooruit kijken. Durf jij offline te gaan?

stapje terug

Een stapje terug. Het is alweer een tijdje geleden dan ik mijn laatste blog geschreven heb. Ik heb toen de vraag gesteld of jij offline durft te gaan? nou, mijn antwoord is kort en krachtig “ik wel”. De laatste 2 maanden van het jaar zijn aangebroken. Ik ga terug kijken op de afgelopen maanden en ook vooruit kijken.

Mijn eigen advies opgevolgd

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik online nogal stil ben geweest. In mijn laatste blog ben ik geëindigd dat het niet erg is als je een stapje terug te doet. Ik heb mijn eigen advies dan ook ter harte genomen. Ik ben bewust een paar maanden offline geweest. Het was zo druk dat ik ergens voor mezelf rust moest creëren. Sinds dat de versoepelingen werden aangekondigd wisten de mensen mij weer goed te vinden. In mijn komende blogs ga ik terugblikken naar de mooie opdrachten die ik heb mogen doen en vooruit kijken naar het nieuwe jaar.

Een stapje terug betekend ook keuzes maken

Vanaf augustus tot nu ben ik even bewust offline geweest met mijn blog en mijn Socials. Even een stapje terug om mij te focussen op de dingen achter de schermen en de lopende opdrachten. Om meer rust voor mezelf te creëren in de toekomst moet je keuzes maken. Sommige keuzes zijn voor anderen niet leuk, maar wel goed zijn voor jezelf.

Ik doe ook veel vrijwilligerswerk. Afgelopen jaren heb ik altijd met veel plezier met het team PR-Communicatie de PR voor Scouting Nuth verzorgt. Hier gaat stiekem best veel tijd in zitten. Hier heb ik dan ook de keuze gemaakt om te stoppen. Minder verantwoordelijkheden op mijn bordje en een meer tijd voor andere dingen.

Als ik dan kijk naar wat ik graag wil, dan is dat meer tijd voor mijzelf en mijn kennisontwikkeling, maar vooral meer liefde en energie steken in Coumans Fotografie om de stap van de nieuwe propositie die ik in 2021 heb gezet in 2022 verder door te ontwikkelen. Door minder vrijwilligerswerk te doen, kan ik deze tijd in mezelf en in Coumans Fotografie stoppen.

Afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten in tegendeel

Ik ga met jullie terug naar de zomer. Half juli had ik een super leuk kennismakingsgesprek met een aanstaand bruidspaar. Wat een energiek en leuk koppel, heerlijk! Allebei zijn ze ook ondernemers. De een heeft een café en de ander een kapsalon. En wat was het een geweldige dag. Iedereen was goed gezind en overdag scheen het zonnetje rijkelijk. Ook al regende het, de avond was een brok gezelligheid. Juanita en Griffin hartelijk dank voor de eer! Hier een korte sneak peak… Voor meer foto’s ga naar https://bit.ly/3woJRJ8

Delen:

Meer blogs

Blog 1

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel

Stuur een bericht