17e Blog 2021… De focus blijft liggen op business en branding. De bedrijfsevenementen mochten weer en bedrijven wisten mij weer te vinden

focus business brandingDe focus blijft liggen op business en branding. Af en toe een top bruiloft ertussen door van twee mooie mensen, blijft leuk. Maar de focus ligt op een ander vlak. Business en branding. De bedrijfsevenementen mochten weer plaatsvinden en de bedrijven wisten mij weer te vinden. Ik kijk terug op een paar mooie opdrachten. En een sneak peak naar de laatste twee branding fotoshoots.

Diploma uitreiking bij DocMorris van logistieke toppers

DocMorris heeft een groot logistiek distributiecentrum gevuld met vele logistieke toppers. Een aantal van deze logistieke toppers met groeipotentie krijgen de kans om een opleiding te volgen. Het is lastig om werk en leren te combineren. En door de coronaperikkelen was het dubbel zo lastig om de leerstof eigen te maken en lessen te volgen, online en klassikaal. Maar de logistieke toppers hebben het toch mooi geflikt. Trots dat ik deze toppers heb mogen vastleggen zodat ze er een tastbare herinnering van hebben. Klik hier voor meer…

focus business branding docmorris  focus business branding docmorris focus business branding docmorris

 

 

 

 

 

Personal Branding fotoshoots deelnemers opleiding “Online/Digital Professionals”

Voor andere toppers van het opleidingstraject “Online/Digital Professionals” van Adviesbureau van Mil i.s.m. het UWV heb ik personal branding foto’s mogen maken. Dit opleidingstraject is voor mensen die tussen twee banen in zitten, met een sales, marketing en communicatie achtergrond. Hiermee beantwoord het traject de grote vraag naar openstaande vacatures zoals Online Marketeer. Deze foto’s zijn bedoeld voor op hun CV en op LinkedIn. Om op deze manier de kans op een nieuwe baan te vergroten. De personal branding foto’s zijn professioneel en toch spontaan. Ik leg hun vast zoals ze zijn. Foto’s die hun naar voren laten komen zoals ze zijn. Dat vind ik belangrijk. En dat is ook belangrijk op een CV en op LinkedIn. Klik hier voor meer…

personal branding zakelijk portret personal branding zakelijk portretpersonal branding zakelijk portret

 

 

 

 

 

Tijd voor vernieuwing voor de website van Coumans Fotografie

Het zal je niet verbazen dat ik mijn eigen website gemaakt heb en beheer. Net zoals bij iedere ondernemer is de website voor mij ook mijn visitekaartje. Achter de schermen ben ik bezig met een gloed nieuwe website. Tipje van de sluier… de kleuren blijven hetzelfde.

Branding foto’s voor ondernemers, jij zoals je bent in jouw beroep

Vorige week zaterdag heb ik weer twee geweldige ondernemers mogen vast leggen. Twee totaal verschillende beroepen. De ene ondernemer zit in de schoonheidsbranche en de ander is cabaretière. Wat is het toch leuk om andere ondernemers bezig te zien in hun beroep. En de hoeveelheid passie spat ervan af. Hier een voorproefje.

Personal Branding Lisa Loeb

Wil jij je onderneming een boost geven?

Je hoeft het niet alleen te doen. Fotografie, speciale momenten, zichtbaarheid, marketing, content maken, online, offline… Ik denk graag met je mee om die boost voor elkaar te krijgen!

Delen:

Meer blogs

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel

Stuur een bericht