3e Blog – Fotograaf versus Marketing en Communicatie Professional

[quote][/quote]

Coumans Fotografie Blog 3Ik ben lekker op dreef met bloggen. Fotografie was rustig, maar stil gezeten heb ik niet. Naast de lopende foto opdrachten, ben ik tijdens de Coronaperiode voor voetbalclub GSV’28 op pad gegaan. Hier is een mooie fotoserie uitgekomen “Hoe gaat het nu met?”. Maar naast fotograaf en videograaf ben ik ook een Marketing en Communicatie professional.

 

Where attention goes, energy flows

Is een uitspraak die ik de afgelopen weken meerdere malen heb gehoord. Als je als ondernemer een gesprek ingaat weet je van te voren niet wat het je gaat brengen. Als je weet wat je wilt en je spreekt dat uit kun je weleens voor verrassingen komen te staan. Als je echt iets wilt, gewoon het gesprek aangaan met frisse positiviteit en dan kom je er wel.

 

Foto/videograaf die ook Marketing en Communicatie professional is

Zoals de meeste van jullie weten ben ik naast fotograaf en videograaf ook een marketing en communicatie professional. Een professional die beschikbaar is voor werk (parttime) met een grote affiniteit met Branding, Online Media en Online Sales.

Vorige keer gaf ik al aan dat ik gestart was met een marketingplan. Waarom is zo’n plan belangrijk? Hierin wordt omschreven op welke manier je een bedrijf kan versterken, uitbouwen en uiteindelijk meer online sales kan generen. Hoe doe ik dat:
– het bedrijf online zichtbaar te versterken (website, social media)
– ervoor zorgen dat iedereen de naam van het bedrijf kent (naamsbekendheid)
– de betrouwbaarheid en authenticiteit voortzetten en uitbouwen (online Branding)
– zorg dragen dat het bedrijf bij de medewerkers en klanten leeft (o.a. intranet, ambassadeurschap)
– door het creëren van leuke dingen met foto, video, tekst en/of ontwerp.

Ben jij of ken jij iemand die graag meer online sales wilt? Ik ben nog op zoek naar een parttime job… Klik voor gehele profiel.

 

Fotografie tijdens een lockdown, hoe pakken we dat aan?

Als lid van de PR Commissie van GSV’28, waren we aan het denken op welke manier we de leden toch betrokken kunnen houden bij de club. Als een van de huisfotografen ben ik samen met de verslaggeefster op pad gegaan. We hebben korte interviews afgenomen, een leuke foto erbij gemaakt en dit gepost op Social Media en de website. Dit is een super leuke serie geworden onder de noemer, ‘Hoe gaat het nu met?’.

GSV'28 - Hoe gaat het nu met?   GSV'28 - Hoe gaat het nu met?   GSV'28 - Hoe gaat het nu met?    GSV'28 - Hoe gaat het nu met?   GSV'28 - Hoe gaat het nu met?

Delen:

Meer blogs

Blog 1

Online zichtbaar zijn, dat begin bij een goede basis

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar dezelfde website, is het echt tijd voor verandering. Ik wil dit niet uitbesteden. Dat nieuw jasje wil ik graag zelf maken. Dit heeft als voordeel

Stuur een bericht