7e Blog Een stukje persoonlijkheid hoort ook bij het ondernemen

Coumans Fotografie Blog 7Deze keer een meer persoonlijkere blog. Ik ben niet alleen een parttime ondernemer, maar ook iemand die veel heeft mee gemaakt. Een mindful momentje van tijd tot tijd, vind ik heerlijk. Hard werken loont zeker. Zowel privé als zakelijk. Maar je moet af en toe ook een stapje terug doen. Met mijn nieuwe parttime job en de Online Marketing opleiding zo goed als klaar, kan ik zeer binnenkort een mooie combinatie maken. En natuurlijk heb ik ook weer een foto voor jullie met een verhaal erachter.

Dream big, work hard, make it happen. Don’t ignore your own potential

Een mindful momentje pakken zweverig? Helemaal niet. Mindful is vooral goed voor je mind & body als je erg druk bent. Met de juiste ademhalingsoefening en je eigen muziek, ben je zo weer in de relax-modes. Luisteren naar je lichaam, hoort erbij. Dat heb ik afgelopen jaren wel ervaren.

Vorig jaar rond deze tijd had ik een poging gewaagd de klimwand op te klimmen. Dat ging helaas niet. Een jaar later heb ik het toch weer geprobeerd. En met succes, het is gelukt. Het harde werken aan mijn kracht en conditie heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben zelfs twee keer omhoog geklommen.

De grond begint te borrelen door de zaadjes die ik geplant heb

Coumans Fotografie videoTijdens de corona lockdown ben ik bezig geweest met video. De diverse zaadjes die ik destijds geplant heb, zijn aan het groeien. Heel leuk om te zien hoe zich dat ontwikkeld. Ondernemers helpen om hun visie te bereiken. Video en foto inzetten om het doel voor ogen te visualiseren. Zo leuk!

Hard werken loont zeker. Als je je schouders maar eronder zet

Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan de opleiding Online Marketing. Het was pittig, maar ik heb mijn schouder eronder gezet en ervoor gaan. Praktijkopdrachten, hoofdstukken lezen, theorie opdrachten maken, marketingplan en de samenvatting maken van het boek. Ook heb ik vele sollicitaties de deur uit gedaan en w & s bureaus benadert. Ook dit weer met succes. Aansluitend aan de laatste lesdag ben ik begonnen als parttime medewerker Welzijn bij Sevagram. 

Zo gaaf om een steentje te mogen bijdragen aan een mooi concept

Helaas moet ik mijn moeder al diverse jaren missen. Omdat zij iets ouder was, ben ik jaren op zoek geweest naar een manier om iets te kunnen betekenen voor de ouderen. Nu ik als medewerker Welzijn bij Sevagram werk, valt het puzzelstukje op zijn plaats. Het is zo mooi dat ik een bijdrage mag leveren om ouderen een gelukkige oude dag te laten beleven. Dat ik, met wat ik doe, hun een glimlach op hun gezicht kan toveren. Dat is zoveel waard.

Het verhaal achter de foto: Scouting Nuth blijft Scouting Nuth

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik lid van Scouting Nuth. Ik ben de vaste fotograaf en PR en Communicatie coördinator. De activiteiten van Scouting Nuth heeft een lange tijd stilgelegen door corona. Naast het vergaderen over het wel en wee van de opkomsten, waren we ook bezig met de voorbereidingen voor ons groepsweekend. Naar mate het beter ging met corona, konden kampen weer doorgaan. Wel aangepast, maar zeker niet minder leuk. Dus het groepsweekend kon doorgang vinden. Het was een super weekend! Geweldig weer, blije gezichten van de kids, iedereen die rekening met elkaar houd en een goede sfeer bij de staf.

Ze zeggen wel eens de beste camera is degene die je bij de hand hebt. Onderstaande foto is gemaakt met mijn mobiele telefoon. Absoluut niet minder mooi!

Resultaat: Scouting Nuth blijft Scouting Nuth. Scout is hard en nieren! 

Scouting Nuth

Details: Samsung S10, Brandpuntafstand 4,32 mm.
Instellingen: Diafragma f1,5, Sluitertijd 1/10 sec., ISO 1250

Delen:

Meer blogs