8e Blog Jezelf blijven ontwikkelen door out of the box te denken

Coumans Fotografie BlogNu we weer minder mogen, blijf ik kijken naar wat wel mogelijk is. Op die manier blijf je jezelf ontwikkelen en ga je steeds meer out of the box denken. Waarom zou je online marketing mogelijkheden alleen toepassen bij bedrijven? Verenigingen hebben daar ook profijt van.

Verlaat nooit de weg van je eigen talent

Er zijn vele talenten die iemand kan bezitten. Twee talenten die ik heb geërfd is positief blijven denken en eigenzinnigheid. Ik ga altijd op mijn gevoel af. Zo ook bij mijn bedrijf. Een bedrijf met een eigen stijl, een eigen karakter en vooral daarin blijven geloven. Blijf bij je gevoel, ga je eigen weg, blijf positief denken.

PR voor verenigingen, ook hier is out of the box denken belangrijk

Met de opleiding achter de rug, heb ik weer tijd voor andere zaken. Een ding daarvan is de PR van Scouting Nuth. Tijdens het groepsweekend heb ik heel wat filmpjes gemaakt voor een nieuw promotie filmpje in elkaar te zetten. Daarnaast ga ik in het kader van werving voor de vereniging een workshop volgen en een paar leuke dingen maken wat net iets anders dan anders is.

Streaming voetbalwedstrijdVanuit de PR commissie van GSV’28 ga ik ook iets leuks doen. Nu er bij voetbalwedstrijden geen toeschouwers langs de lijn mogen staan, hebben we gekeken naar wat wel kan. Een mooie oplossing is om de wedstrijd te streamen zodat trouwe supporters toch de wedstrijd kunnen zien. De kennis, kunde en het juiste materiaal om een Livestream op te zetten heb ik in huis. Gelukkig heeft de regen ons overgeslagen, de technologie was goed, alleen was het niet de beste wedstrijd. Maar de eerste Livestream is een feit en dat smaakt absoluut naar meer.

Het verhaal achter de foto: opening van een nieuw bedrijfspand zoals het hoort

De opening van een nieuw bedrijfspand wil je het liefst groots vieren, met al het personeel en zakenpartners. Goed verzorgt met een hapje en een drankje. Deze foto heb ik gemaakt bij DSV in Venlo bij de opening van het nieuwe distributiecentrum. Timing is de key, vooral in dit moment. Iedereen had een glaasje bubbels en met een klap op de rode knop was het distributiecentrum officieel geopend.

Helaas hebben we van dit soort grote events al een tijdje niet meer kunnen genieten. Dit zal ook nog wel even zo blijven ben ik bang. Uitkijkend naar het moment dat we wel weer dit soort events mogen organiseren. Tot die tijd moeten we het doen met de fijne herinneringen.

bedrijfsfotografie

Details: Canon EOS R, Sigma 35mm, Brandpuntafstand 35 mm, .
Instellingen: Diafragma f2,8, Sluitertijd 1/400 sec., ISO 12800

Delen:

Meer blogs