9e Blog Nieuwe propositie, toegevoegde waarde en handen ineen slaan

Coumans Fotografie BlogAlweer de 9e Blog. Werken aan mijn ondernemerschap skills is erg leuk en motiverend. Een nieuwe propositie en de toegevoegde waarde bepalen is niet altijd eenvoudig. Samen kom je een heel stuk verder dan alleen. Brainstormen over mogelijkheden en projecten is ontzettend leuk.

Jouw karakter… is het verleden, het heden en de toekomst

Afgelopen week was het de sterfdag van pap en mam. Voor het eerst sinds jaren heb ik niet gewerkt die dag. Wat was dat heerlijk. Dingen doen die je invallen, lekker wandelen met een van je beste vriendinnen, kaarsje aanmaken, even niets moeten. Dat was erg fijn.

Je kunt veel kopen in de wereld, maar niet je gezondheid. Om nu weer langere stukken te kunnen rennen en wandelen, is mij dan ook veel waard. Ik begin mijn energie weer terug te krijgen die ik sinds lange tijd niet heb gehad. En toen ik vorige maand weer kon klimmen, was dat de absolute euforie.

kasteel hoensbroek eigenzinnig De Beemden

 

 

 

 

 

Nieuwe propositie van Coumans Fotografie is in volle gang

Ik ben Coumans Fotografie aan het klaarstomen voor mijn nieuwe propositie. Dat doe ik niet alleen. Met hulp van Messcherp Coaching, waar ik een business coaching traject volg. Tijdens de coaching sessies scherp ik mijn ondernemerschap skills aan, zet ik de business strategie op, werk ik mijn propositie en toegevoegde waarde uit en brainstormen we over nieuwe mogelijke projecten. En een stukje persoonlijke ontwikkeling is mooi meegenomen.

De handen ineen slaan, want samen sta je sterker

Afgelopen week een super leuk gesprek gehad met Miss Communications = Simone Bours. In het kader van mijn nieuwe propositie heb ik met haar samen gezeten om te brainstormen over projecten. Wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want vooral in deze tijd is het belangrijk dat je handen ineen slaat. Als je elkaar kunt versterken met elkaars kwaliteiten, is het zeker de moeite waard om te kijken welke projecten er mogelijk zijn. Je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Aangezien ik niet alleen een fotograaf ben, maar ook een marketing en communicatie professional gespecialiseerd op operationeel vlak, ben ik breed inzetbaar.

Het verhaal achter de foto: Beautiful By night

Als ik op feestlocaties ben voor een bedrijfsevenement, kijk ik altijd bewonderend rond. De inrichting, de details, het gebouw, de ambiance, de mensen, de extra die het bedrijf heeft geregeld. Eind mei 2019 was het grote feest van Sitech Services – 10 jaar Sitech. Dit hebben zij gevierd bij de Beachclub Degreez in Panheel. De ambiance was fantastisch!

Later op de avond ben ik verder het strand opgelopen om de sfeer buiten vast te leggen. De omgeving, het gebouw, de lichtjes, de foodtrucks alles was compleet. Ik had toen nog niet zo lang de nieuwe Canon systeemcamera. Omdat de Canon EOS R goed zijn werk kan doen bij weinig licht, wilde ik dat natuurlijk uitproberen. En met succes. Deze foto is een all time Favorite in mijn collectie. Alle componenten wat ik graag doe, evenementen, bedrijven en architectuur in Limburg ineen.

Details: Canon EOS R, Sigma 24-70mm, Brandpuntafstand 24 mm, .
Instellingen: Diafragma f2,8, Sluitertijd 1/40 sec., ISO 8000

Delen:

Meer blogs