11e Blog De vent maakt de tent, jouw karakteristieke eigenheid
Coumans Fotografie Blog
 
Elke week zet ik weer een stapje in de goede richting. Een weggeefactie van mijn nieuw kersvers product speciaal voor ondernemers. Wat betekent de vent maakt de tent? En wat heeft dat met mijn nieuwe propositie te maken?

The steps you take don’t need to be big, they just need to take you towards the right direction

Ik hoef niet altijd grote stappen te maken om vooruit te komen. Dat heb ik afgelopen jaren wel ervaren. Ook de afgelopen weken hebben in het teken gestaan van stappen maken.

Deze keer geef ik iets weg… Een fotoshoot van jou als ondernemer

Ik geef twee fotoshoots weg aan ondernemers die graag willen laten zien wie ze zijn als ondernemer. Die hun karakteristieke eigenheid willen laten vastleggen. Grijp deze kans om jouw toegevoegde waarde te laten zien aan jouw klanten, breng jouw toegevoegde waarde in beeld!

De vent maakt de tent, wat houdt dat in…

Deze uitspraak gaat over, wat maakt mij mij? De zelfstandig ondernemer die zich onderscheid door zijn karakteristieke eigenheid en toegevoegde waarde. Wat is jouw karakteristieke eigenheid en toegevoegde waarde? Wat maakt jij jij?

Mijn karakteristieke eigenheid, wat houdt dat in bij mij?

Reportagefotografie (vastleggen van een niet geregisseerde situatie) is echt mijn ding, mijn feeling voor timing is grandioos, ik houd van rauw, niet geregisseerd, maar gewoon zoals het is en ik ben een operationele veelzijdige marketing vakidioot. Last but not least ben ik iemand die andere ondernemers graag helpt om meer geld te verdienen.

Branding fotografie, maar dan een beetje anders

Reportagefotografie toepassen tijdens een branding fotoshoot. Kan dat? Jazeker! Achter de schermen vastleggen wat je doet en op welke manier je dat doet. Jou neerzetten als de ondernemer die je bent. Jouw toegevoegde waarde als ondernemer in beeld brengen. Wat doe jij anders dan de concurrent? Waarom ben jij de perfecte match voor de klant? Ik leg jou vast wanneer jij in je element bent. Wanneer jij bezig bent met wat jij het liefste doet.

Mijn nieuw product: “Branding fotoshoot, behind the scene”

Een combinatie van Reportagefotografie, Portretfotografie en marketing. De creatie van waardevolle foto content waarin je wordt vastgelegd in je element. Bovendien denk ik met je mee hoe jij de foto’s kunt gebruiken in jouw marketing om zo meer klanten binnen te halen.

Branding fotoshoot, behind the scene; Schoonheidssalon Nancy Hardy

Zoals jullie weten ben ik van het verbinden en samenwerken. Ook met fotografen, helaas is deze een heel stuk lastiger. Toch heb ik er eentje gevonden. Nancy Hardy heeft een goedlopende schoonheidssalon en werkt daarnaast ook als parttime fotograaf, net zoals ik. Voor mijn nieuwe product “Branding fotoshoot, behind the scene” gaan we de samenwerking aan en hebben de pilot afgetrapt. Zie hier een paar beelden ter inspiratie. Hele fotoreportage zien? Klik hier.

Schoonheidssalon Branding Schoonheidssalon Branding Schoonheidssalon Branding

Wil jij kans maken op de fotoshoot?

Laat zien wat jij jij maakt als ondernemer. Breng het proces achter de schermen in beeld, laat jouw toegevoegde waarde zien en zet dit in om meer klanten binnen te halen. Wil jij kans maken op één van de fotoshoots Ga naar mijn Social Media en like dit bericht. Het bericht delen is lief!​​
In mijn volgende blog over twee weken maak ik de twee winnaars bekend.

Delen:

Meer blogs